Libnet.ro
UNICEF

16:15

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori. continuă pe Adevărul

Si municipiul Brasov trece in scenariul rosu dupa ce a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Municipiul Brasov a depasit luni pragul de 3 cazuri de COVID-10 la 1000 de locuitori, ceea ce inseamna ca trece sub scenariul rosu.

Localitatea Berceni a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,31. Ce masuri noi se impun

Localitatea Berceni din judetul Ilfov, aflata in apropierea Bucurestiului, a intrat in scenariul rosu sambata, de la ora 20. 00, dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii prefecturii.

Capcanele scolii online. invatatoare din Targoviste, oras intrat in scenariul rosu: Am vazut profesori cu lacrimi in ochi

Cadrele didactice se lupta din greu sa faca fata lectiilor online. Lipsa unei conexiuni stabile la internet, a dispozitivelor performante si, poate cea mai importanta, lipsa apropierii dintre elevi si profesori, sunt piedici extrem de mari catre o educatie solida.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Sibiul a intrat in scenariul rosu in privinta masurilor de combatere a Covid-19. Rata de infectare: 3,24 la mie

Potrivit datelor transmise, vineri, de Prefectura Sibiu, rata de infectare in municipiul Sibiu a ajuns la 3,24, dupa ce in ultimele 14 zile s-au inregistrat 555 cazuri, in afara focarelor.

CORONAVIRUS |Municipiul Brasov intra in scenariul rosu: Locuitorii, avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la noile restrictii

Municipiul Brasov intra de luni in scenariul rosu, dupa ce a fost depasita rata de trei cazuri de coronavirus la o mie de locuitori. Locuitorii orasului au fost atentionati, luni, printr-un mesaj Ro-Alert ca.

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu

Municipiul Brasov a depasit, luni, rata de infectare Covid de 3 la mia de locuitori in 14 zile si intra in scenariul rosu. Localnicii au fost informati printr-un mesaj transmis prin sistemul RO-Alert de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, conform G4media.

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu: Rata de infectare cu Covid-19, peste 3 la mia de locuitori

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu, incepand de vineri, dupace rata de infectare cu Covid-19 a trecut de 3 la mia de locuitori. Astfel,toate scolile si gradinitele isi vor desfasura.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

DAMBOVITA: Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, din cauza depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat, sambata, reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Dambovita, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )