Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit din cauza unui JOC SEXUAL: Incredibil ce au putut sa faca... (FOTO)

B1 B1,
A murit din cauza unui JOC SEXUAL: Incredibil ce au putut sa faca... (FOTO)

Au cautat placerea extrema si au dat de moarte. BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC Paloma Williams, 24 de ani, a murit dupa ce a fost impuscata de iubitul. continuă pe B1

ALERTA! Patru pasageri ai unui tren AU MURIT din cauza caldurii extreme

Patru pasageri ai unui tren au murit din cauza caldurii extreme in nordul Indiei. Trenul se deplasa de la Agra, nordul tarii, spre Coimbatore, in sudul Indiei. Vagoanele sunt fara aer consitionat, sunt.

Atentie, parinti! Plamanii copiilor in pericol din cauza unui lucru banal. Aveti mare grija!

Dezvoltarea plamanilor copiilor poate fi afectata de microparticulele de plastic din cauciucurile autovehiculelor eliberate in atmosfera, conform unei investigatii efectuate in Marea Britanie, citata luni de.

AFP: Tensiune diplomatica intre Romania si Ungaria din cauza unui cimitir

Tensiunea a crescut vineri intre Romania si Ungaria, care s-au invinuit reciproc pentru ciocnirile ce au izbucnit intr-un cimitir militar din Transilvania, pe fondul tensiunilor recurente dintre nationalistii din ambele tabere, relateaza AFP.

Murad: Peste 10% dintre cei care aveau rezervari la mare le-au anulat din cauza reparatiilor pe autostrada spre Constanta

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele.

Peste 10% dintre turisti si-au anulat rezervarile facute pe litoral din cauza reparatiilor la A2

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism, Mohammad.

Economia britanica scade din cauza declinului puternic al productiei fabricilor

Economia britanica s-a contractat in aprilie din cauza celui mai mare declin al productiei fabricilor din ultimii 17 ani, ca urmare a disiparii efectului stocurilor acumulate pentru Brexit si a opririlor planificate ale productiei de catre producatorii de automobile, relateaza Reuters.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Muzica populara e din nou in doliu. Cantaretul Daniel Siminic a incetat din viata dupa ce a suferit un infarct.

Melescanu spune ca il informase pe Dragnea ca Romania poate pierde locul in Consiliul de Securitate al ONU din cauza intentiei de a muta ambasada din Israel

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, admite ca discutiile din spatiul public privind mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim a fost una dintre problemele care au dus la votul tarilor arabe pentru un loc nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, loc pe care Romania l-a pierdut. intrebat daca i-a spus lui Liviu Dragnea, atunci presedinte al Camerei Deputatilor, ca discutiile legate de mutarea ambasadei ar putea face ca Romania sa nu obtina locul nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, Melescanu a afirmat ca l-a informat pe fostul lider al PSD, cu titlu personal.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )