Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce A MURIT, de fapt, Hanibal Dumitrascu: Cauzele, INCREDIBILE!

B1 B1,
De ce A MURIT, de fapt, Hanibal Dumitrascu: Cauzele, INCREDIBILE!

Cunoscutul psiholog Hanibal Dumitrascu, a incetat din viata duminica dupa-amiaza. Din primele informatii, se pare ca a suferit un atac cerebral. Dumitrascu fusese transportat de urgenta la. continuă pe B1

A murit psihologul Hanibal Dumitrascu

Psihologul Hanibal Dumistrascu a incetat din viata. Psihologului i s-a facut joi rau pe strada. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, iar medicii au constatat ca suferise un accident.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Hanibal Dumitrascu: A suferit un atac cerebral

Cunoscutul psiholog Hanibal Dumitrascu se afla in continuare in stare grava in spital. Conform unor surse medicale, acesta a suferit un atac cerebal in timp ce se afla pe strada, scrie RTV. Acesta a fost.

Hanibal Dumitrascu a murit

Hanibal Dumitrascu, reputatul psiholog, s-a stins din viata duminica. El fusese operat de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce joi dupa-amiaza i s-a facut rau pe strada. Acesta ar fi suf.

Hanibal Dumitrascu a murit - Biografie

Hanibal Dumitrascu a murit. Hanibal Dumitrascu a lasat in urma sa trei fete: pe sotia sa si pe cele doua fiice gemene. Cele trei nu au plecat nicio clipa de langa acesta, sperand ca va rezista.

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit! Cum arata cele doua fiice ale sale - FOTO

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica, la varsta de 54 de ani. Acesta a murit in spital, dupa ce joi a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar din cauza ca i s-a facut rau pe strada. Se.

Hanibal Dumitrascu a murit. Psihologul suferise un accident vascular zilele trecute

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti. Acesta suferise un accident vascular zilele trecute, fiind internat de urgenta joi dupa-amiaza, scrie realitatea. net.

Cand si unde va fi inmormantat Hanibal Dumitrascu

Hanibal Dumitrascu a murit duminica, dupa ce joia trecuta i s-a facut rau pe strada si a ajuns la spital. Psihologul va fi condus pe ultimul drum marti, 22 mai, la Cimitirul Sf. Vineri. Cei care vor.

Hanibal Dumitrascu, operat de urgenta! Psihologul se zbate intre viata si moarte

Psihologul Hanibal Dumitrascu a fost transportat de urgenta la spital, joi seara, dupa ce i s-a facut rau pe strada. A fost operat de medici, dar starea lui ramane in continuare una grava. Dumitrascu a.

Hanibal Dumitrascu Detalii despre ULTIMUL drum intr-un mesaj EMOTIONANT transmis de fiica sa (FOTO)

Hanibal Dumitrascu s-a stins din viata la varsta de 54 de ani. Cei care doresc sa-si ia ramas bun o pot face pana marti. Trupul psihologului a fost depus la Biserica Acoperamantul Maicii Domnului, strada.

Bogdan Chirieac, despre Hanibal Dumitrascu

Analistul politic Bogdan Chirieac, care l-a cunoscut pe profesorul Hanibal Dumitrascu si in afara platourilor de televiziune, spune ca acesta era un om urias din toate punctele de vedere: Am avut privilegiul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )