Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT MEGAN! Este VESTEA SOC a momentului, in MAREA BRITANIE! Tragedia a fost CONFIRMATA

B1 B1,
A MURIT MEGAN! Este VESTEA SOC a momentului, in MAREA BRITANIE! Tragedia a fost CONFIRMATA

Tragedie in Marea Britanie! Megan Newton, un mare fan Stoke City, a fost gasita fara suflare intr-un apartament de pe Fletcher Road din Stoke duminica seara. continuă pe B1

Donald Trump va efectua o vizita de stat in Marea Britanie, in iunie

Presedintele american Donald Trump va face o vizita de stat de trei zile in Marea Britanie, de pe 3 pana pe 5 iunie, potrivit unui anunt al Palatului Buckingham, scrie BBC.

IN IUNIE: Trump va efectua vizite in Marea Britanie si Franta

Presedintele american Donald Trump a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord de a efectua o vizita de stat in Marea Britanie, in luna iunie, anuntat, astazi, Palatul Buckingham, relateaza Reuters.

Dubla vizita, in luna iunie, a presedintelui Trump in Marea Britanie si Franta

Presedintele american Donald Trump si sotia sa vor calatori in Franta pe 6 iunie, unde se vor intalni cu presedintele francez Emmanuel Macron, a anuntat Casa Alba, marti, intr-un comunicat. Trump va vizita, de asemenea, Marea Britanie, in perioada 3-5 iunie, la invitatia reginei Elisabeta a II-a, unde se va intalni, de asemenea, cu prim-ministrul britanic, Theresa May, au declarat Casa Alba si Palatul Buckingham, scrie Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )