Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mutarea Ambasadei Romaniei din Israel sta in pixul politicienilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mutarea Ambasadei Romaniei din Israel sta in pixul politicienilor

Teodor Melescanu: in ceea ce priveste rezolvarea problemei privind capitala Ierusalim, noi consideram ca singura modalitate de solutionare o reprezinta negocierile dintre israelieni si palestinieni Problema mutarii ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim se afla aproa-pe de solutionare. Cel putin asa a sus-tinut ministrul de externe Teodor Melescanu, ieri, la finalul conferintei de presa in care a prezentat bilantul activitatii sale din ultimele sase luni. continuă pe Ziarul Bursa

Anunt IMPORTANT privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnaura

Anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, spune ca mai este nevoie de doar o semnatura pentru relocarea institutiei. Acest.

Anunt IMPORTANT privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnatura

Anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, spune ca mai este nevoie de doar o semnatura pentru relocarea institutiei. Acest.

Teodor Melescanu, anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnatura

Ministerul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca trimiterea catre institutii a analizei asupra mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim intarzie, din cauza ca mai are are ne.

Melescanu, despre analiza mutarii ambasadei din Israel: Mai trebuie o semnatura de la un secretar de stat si poate fi trimisa

Ministerul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca trimiterea catre institutii a analizei asupra mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim intarzie, din cauza ca mai are are nevoie de semnatura unui secretar de stat al MAE, potrivit Mediafax.

Unul din doi romni ar vrea sa lucreze n strainatate/Romnia a fost si ea nominalizata n top 5 state n care si-ar dori sa lucreze respondentii din Israel, Coreea de Sud, Italia, Turcia, Ghana (studiu)

Peste jumatate 55%) dintre romani si-au exprimat dorinta de a lucra in strainatate, conform celui mai recent studiu realizat la nivel international de catre Bestjobs si The Boston Consulting Group, cel mai mare consultant de business din lume. Cei mai multi dintre respondentii romani care si-ar dori sa lucreze intr-o alta tara au sub 30 de ani si au studii superioare. in ceea ce priveste top 10 tari unde si-ar dori sa lucreze, romanii au ales state precum Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Statele Unite, Canada, Austria, Spania, Belgia si Italia. in acelasi timp, Romania a fost si ea nominalizata in top 5 state in care si-ar dori sa lucreze respondentii din Israel, Coreea de Sud, Italia, Turcia, Ghana, Nigeria, Egipt, Norvegia, Grecia sau Qatar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )