Libnet.ro
UNICEF

13:45

N-a fost cel mai lung meci al unei romance. Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Adevărul Adevărul,
N-a fost cel mai lung meci al unei romance. Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. continuă pe Adevărul

Cum a fost surprinsa Simona Halep dupa cel mai lung meci al carierei sale - FOTO

Primul lucru pe care Simona Halep l-a facut dupa un meci de aproape patru ore la Australian Open a fost sa manance. Antrenorul Darren Cahill a postat pe Twitter o fotografie cu eleva lui, la scurt timp.

Ei au castigat cel mai bine in 2017 in muzica romaneasca

Cei mai apreciati artisti din Romania au castigat anul trecut cumulat milioane de euro. Principalele surse de venit au fost concertele sustinute in tara si peste hotare. Iata cine si-a marit conturile cel mai mult.

Londra, cel mai scump oras din Europa in functie de nivelul chiriilor

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru financiar de pe continent, conform unui studiu publicat miercuri de firma de consultanta ECA International, informeaza publicatia britanica The Independent, conform Agerpres.

S-a AFLAT! Acesta este CEL MAI TOXIC aliment din LUME! Pentru romani, o DELICATESA...

Un celebru ecologist norvegian a determinat care este cel mai toxic aliment din lume. Potrivit acestuia. Potrivit acestuia, Somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi extrem de daunator pentru.

DJ Wanda si Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie in Cambodgia, la cel mai mare monument religios din lume

DJ Wanda si Nadia de Luca, prietena si managera ei, continua periplul prin Asia ajungand de aceasta data in Cambodgia, in pitorescul oras Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider si care a convins-o, in urma cu aproape 16 ani, sa adopte primul copil.

CUTREMUR in Romania! Este CEL MAI MARE SEISM produs in Vrancea anul acesta

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, vineri, la ora 16. 58, in judetul Vrancea. Potrivit INFP, seismul s-a produs la o adancime de 104,7 kilometri. Acesta este cel mai mare cutremur produs.

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

SUA ar putea deveni cel mai mare producator mondial de petrol

SUA sunt pe punctul de a devansa Rusia si Arabia Saudita pentru a deveni cel mai mare producator mondial de petrol in urmatoarele 12 luni, potrivit ultimului raport publicat astazi de Agentia Internationala a Energiei IEA).

Vasilica a starnit hohote de ras de la prima aparitie, dar ea provine din cel mai dezvoltat judet al tarii, in care cateva universitati de top se bat pentru intaietate pe plan mondial!

Dupa ce a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila in functia de premier al Romaniei, presedintele Klaus Iohannis a ajuns in cel mai prost moment al sau din noiembrie 2016. Motiv pe.

Vasilica a starnit HOHOTE DE RAS de la prima aparitie, dar ea provine din CEL MAI DEZVOLTAT JUDET al tarii, in care cateva UNIVERSITATI DE TOP SE BAT pentru intaietate pe plan mondial!

Dupa ce a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila in functia de premier al Romaniei, presedintele Klaus Iohannis a ajuns in cel mai prost moment al sau din noiembrie 2016. Motiv pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )