Libnet.ro
UNICEF

09:30

Nadia Comaneci, dezvaluiri despre fuga din Romania: Nu am spus nimanui ca vreau sa fug

Antena3 Antena3,
Nadia Comaneci, dezvaluiri despre fuga din Romania: Nu am spus nimanui ca vreau sa fug

In urma cu 30 de ani, Nadia Comaneci, Zeita de la Montreal, fugea din Romania comunista trecand clandestin granita in Ungaria si ajungand apoi in Austria si Statele Unite. Versiunile asupra a ceea. continuă pe Antena3

Victor Becali, dezvaluiri despre viata din spatele gratiilor. Pe ce cheltuia fostul impresar o avere

Fostul impresar Victor Becali, 57 de ani, a vorbit despre conditiile pe care le-a avut in spatele gratiilor. Acesta s-a plans ca nu manca deloc si ajunsese sa cheltuie o mica avere pe.

Sebastian Ghita, declaratii despre fuga sa din tara: Cererea mea de arestare a fost facuta ca pe vremea sovieticilor

Sebastian Ghita sustine ca avocatul sau ar fi acceptat acuzatiile procurorului de caz, dupa fuga sa din tara si ca urmeaza sa depuna o plangere in acest sens la Sectia de investigare a magistratilor. Acesta mai sustine ca si-ar dori sa se intoarca in tara.

Primarii de municipii din Romania ii cer Vioricai Dancila o intalnire pe tema bugetului pe 2019

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) i-a solicitat, luni, premierului Viorica Dancila o intalnire pentru a discuta despre bugetul pe 2019 si cotele din impozitul pe venit ce vor reveni unitatilor administrativ teritoriale, invitand-o sa participe.

Premiera in Justitia din Romania. MCV, reclamat la Curtea Europeana de Justitie

Premiera in Justitia din Romania. Tribunalul Olt a admis cererea asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene, care trebuie sa spuna daca Romania e.

Numarul pasagerilor a crescut, in 2018, pe majoritatea aeroporturilor din Romania

Traficul total de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu peste 7% in 2018, ajungand la 21,8 milioane de pasageri, de la 20,2 milioane, in 2017. Aproape 70% din fluxul total de calatori a tranzitat aeroportul Otopeni din Bucuresti, cele din.

Fostul primar al Devei a relansat Partidul Umanist din Romania: Era datoria mea morala sa restartez acest partid

Fostul primar al municipiului Deva Petru Marginean a prezentat echipa si obiectivele Partidului Umanist din Romania la nivelul judetului Hunedoara. Marginean este coordonator poltic al filialei, dar si al.

A doua generatie Range Rover Evoque a fost lansata pe piata din Romania

A doua generatie Range Rover Evoque a fost lansata pe piata din Romania, la un pret de 35. 500 euro fara TVA, pentru varianta cu transmisie automata si tractiune integrala, 2. 0l Diesel, 150 CP.

Prima centrala pe gaze din Romania reduce din turatii: Doua grupuri din cele patru functionale vor fi OPRITE DEFINITIV

Doua grupuri ale centralei termoelectrice de la Iernut, prima centrala din Romania care a functionat exclusiv cu gaze naturale, vor fi scoase definitiv din functiune incepand cu 1 februarie, relateaza.

INS: Managerii din Romania estimeaza o crestere a preturilor in constructii

Directorii firmelor din Romania estimeaza o crestere a preturilor in constructii si comertul cu amanuntul pana in martie, dar si o relativa stabilitate a numarului de salariati in industrie si servicii, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Un fost consilier al lui Donald Trump vorbeste despre statul paralel din Romania

Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump, acorda in urma cu aproape doi ani un interviu pentru Adevarul, in care vorbea despre statul subteran si cum lucreaza acesta. Stone, fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )