Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nadia Savcenko intra in GREVA FOAMEI, dupa ce a fost arestata pentru planificarea unui ATAC TERORIST

B1 B1,
Nadia Savcenko intra in GREVA FOAMEI, dupa ce a fost arestata pentru planificarea unui ATAC TERORIST

Nadia Savcenko, fost pilot de elicopter care a facut inchisoare in Rusia ca prizonier de razboi, a intrat in greva foamei ca protest impotriva arestarii sale pentru planificarea unui atac terorist. Astazi. continuă pe B1

Boicotat de consilierii PSD, un primar a intrat in greva foamei: Am fost acuzat ca fac vrute si nevrute si nu-i bag in seama

Alexie Valeriu Ion, primarul liberal al comunei Meteesti, din judetul Valcea, a intrat miercuri, 21 martie, in greva foamei. Edilul sustine ca, din cauza consilierilor locali PSD care refuza sa aprobe bugetul, nu poate sa-si administreze localitatea.

Avocatul Daniel Ionascu intra in greva foamei. Decizia radicala, in urma accidentului grav de circulatie pe care l-a suferit

Avocatul Daniel Ionascu intra in greva foamei, dupa ce zilele trecute a suferit un accident de masina, iar mana lui a fost grav afectata, in urma loviturii. Daniel Ionascu este avocatul unui client condamnat.

Valcea: Comuna Mateesti, singura fara buget aprobat. Primarul a intrat in greva foamei

Primarul liberal al comunei Mateesti a ales sa intre in greva foamei, dupa ce grupul consilierilor l.

Ucraina: Parlamentarul Nadia Savcenko a fost arestata fiind banuita ca ar fi planuit o lovitura de stat

Una dintre cele mai cunoscute parlamentare din Ucraina, Nadia Savcenko, a fost arestata fiind suspectata ca ar fi planuit un atac asupra parlamentului si o lovitura de stat, scrie BBC.

Ucraina: Parlamentara Nadia Savcenko a fost arestata, fiind banuita ca ar fi planuit o lovitura de stat

Una dintre cele mai cunoscute parlamentare din Ucraina, Nadia Savcenko, a fost arestata, fiind suspectata ca ar fi planuit un atac asupra parlamentului si o lovitura de stat, scrie BBC.

Ucraina: Pilotul militar ucrainean Nadia Savcenko, arestata in Parlamentul de la Kiev pentru planificarea unui ATAC TERORIST (VIDEO)

Nadia Savcenko, pilotul militar ucrainean eliberat de Rusia intr-un schimb de prizonieri si deputat in Parlamentul de la Kiev, a fost arestata de catre Serviciul de Securitate al tarii. Anchetatorii au.

Un primar din Romania a intrat in greva foamei

Primarul comunei valcene Mateesti, liberalul Ion Valerian Alexie, a anuntat miercuri ca a intrat in greva foamei in semn de protest fata de nevotarea bugetului de catre consilierii locali, dupa ce, la ultimele.

A sarit de la etajul al 6-lea dupa ce un barbat a incercat sa o violeze si tot ea a fost arestata

O tanara de 22 de ani a sarit goala de la etajul al saselea al unui hotel, dupa ce un barbat a amenintat-o cu cutitul si a incercat sa o violeze. Culmea, politistii au arestat-o tot pe ea. Ekaterina.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )