Libnet.ro
UNICEF

12:45

N-are sens sa riscam. Teo Trandafir si cea mai mare frica a ei

Playtech Playtech,
N-are sens sa riscam. Teo Trandafir si cea mai mare frica a ei

Teo Trandafir, indragita prezentatoare de televiziune a dezvaluit ce planuri are in acest an. Chiar daca vara este in toi si majoritatea romanilor abia asteapta sa plece in vacanta, Teo a decis sa nu riste. Cea mai mare frica a lui Teo Trandafir Teo Trandafir, ingrijorata de pandemia de coronavirus a decis ca nu are . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 6 august 2020. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar in sud-estul tarii pe suprafete mici va deveni caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in.

ANALIZA PWC: Operatorii aerieni au 6-12 luni sa se recupereze din cea mai mare contractie din istoria acestui sector

Companiile aeriene de transport si productie de aeronave au la dispozitie intre sase si 12 luni sa-si pregateasca recuperarea dupa criza COVID-19 care a dus la cea mai mare contractie din istoria acestui sector, arata raportul global PwC Tendinte in industria aerospatiala 2020: Cum isi poate reveni sectorul comercial dupa criza COVID-19.

O firma detine acum cea mai mare baza de date de ADN. La ce vrea s-o foloseasca

Firma Blackstone este acum noul proprietar majoritar al celei mai mari baze de date a consumatorilor de informatii genetice si genealogice umane din lume. Pretul? 4,7 milioane de.

Editiadedimineata.ro: Se visa judecator, a ajuns curier si acum conduce cea mai mare firma de curierat din Romania

A visat sa fie judecator, asa il vedea si familia, de altfel. La Facultatea de Drept trebuia sa ai si un dosar politic curat, or el avea un unchi care fusese detinut politic. Deci nu se califica. Bunicul i-a fost notar, si asta l-a facut sa ii placa domeniul. A incercat sa dea examen la Facultatea de Drept, in 1985, cand a absolvit liceul, dar povestea cu dosarul patat de cei 15 ani de detentie politica primiti de unchiul sau au facut ca dosarul lui sa fie respins.

Romania, printre tarile UE cu cresterea cea mai mare a vanzarilor cu amanuntul in iunie

Volumul comertului cu amanuntul in Uniunea Europeana a crescut in iunie cu 5,2%, comparativ cu luna precedenta, in tip ce in zona euro avansul a fost de 5,7%, pe fondul atenuarii restrictiilor introduse pentru a opri raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), arata datele publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Romania este printre tarile UE cu cresterea cea mai mare a vanzarilor cu amanuntul

Volumul comertului cu amanuntul in Uniunea Europeana a crescut in iunie cu 5,2%, comparativ cu luna precedenta, in tip ce in zona euro avansul a fost de 5,7%, pe fondul atenuarii restrictiilor introduse pentru a opri raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), arata datele publicate azi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), conform Agerpres.

Tarile in care turismul a ajuns din binecuvantare, blestem. in Seychelles rupia o ia la vale iar dolarii sunt dificil de procurat. Topul statelor cu ponderea cea mai mare a turismului in PIB

Turismul te ridica, turismul te coboara. Asa ar putea suna o parafraza dupa o zicala celebra, aplicabila acum in pandemie. Sunt 5 state in care ponderea turismului in PIB trece de 50%, 7 state in care turismul cantareste intre 40-50% din PIB si alte 7 tari cu o pondere intre 30-40% din PIB. Romania are putin peste 5% contributie a turismului in PIB, ceea ce reduce impactul pandemiei asupra acestui sector in perioade ca aceasta.

POTRIVIT UNOR SURSE Ant Group va avea cea mai mare listare din istorie, depasind Aramco

Divizia fintech a gigantului Alibaba intentioneaza sa vanda 10% din actiunile sale prin Bursa din Shanghai si alte 5% pe piata din Hong Kong pentru un total de 30 de miliarde de dolari * Banca centrala a Chinei vrea ancheta antitrust la serviciul de plati Alipay, apartinand Ant Group.

Topul municipiilor si oraselor pe care cei mai multi romani le abandoneaza. Cea mai mare rata a plecarilor este in orasul despre care primarul spune ca oricui ii e greu sa-l paraseasca

Anul trecut, peste 400. 000 de romani au parasit localitatea in care locuiau, mutandu-se in alta parte- fie in tara fie in strainatate. Ori se casatoreau, ori isi gaseau un job mai bun, ori localitatea in care traisera nu le mai oferea sperante pentru viitor. Media plecarilor cu domiciliul din ultimii 5 ani este de aproximativ de 375. 000an. Anul trecut, bariera celor 400. 000 de plecari a fost depasita.

India, cea mai afectata regiune din lume de COVID-19. A depasit SUA si Brazilia la numarul de cazuri noi de infectie si decese

Potrivit celor mai recente date, India a inregistrat cel mai mare numar de noi decese si noi cazuri de infectare cu coronavirus din lume, in ciuda faptului ca aici au fost aplicate cele mai severe masuri de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )