Libnet.ro
UNICEF

01:05

NASTASE, DESPRE DISCURSUL LUI JUNCKER: Fad, de cancelarie, fara touch

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NASTASE, DESPRE DISCURSUL LUI JUNCKER: Fad, de cancelarie, fara touch

Fostul premier Adrian Nastase comenteaza intr-o postare pe blog ceremonia care a avut loc ieri seara la Ateneu pentru marcarea presedintiei romane a Consiliului UE, dar si manifestatia pro Europa, care a avut loc in fata Ateneului. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune un specialist despre discursul in limba romana a lui Donald Tusk de la Ateneul Roman

Discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, de la Ateneul Roman a impresionat pe toata lumea si a starnit un val urias de reactii. Nu doar pentru a fost rostit in limba romana, ci si pentru.

Bobonete, despre discursul in romana al lui Tusk: Foarte bine ticluit, gadila orgoliul oricarui roman

Actorul Mihai Bobonete 38 de ani) a comentat discursul in limba romana a presedintelui Consiliului European Donald Tusk, despre care a recunoscut ca l-a impresionat pana la lacrimi.

Adrian Nastase, despre protestatarii de la Ateneu: Poate ca frigul genereaza unele dereglari de judecata

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat de doua ori la inchisoare pentru fapte de coruptie, spune, referindu-se la cei cateva sute de oameni care au protestat joi seara, ca poate ca frigul genereaza unele dereglari de judecata. Nastase comenteaza si ceremonia de la Ateneul Roman pentru marcarea presedintiei Romanei la Consiliul UE, la care a luat parte si el.

Nastase, despre prezenta lui Plahotniuc la slujba de la Manastirea Curchi: Ne-a dispretuit din nou! Si-a regizat o falsa intalnire cu Dumnezeu

Liderul PPDA, Andrei Nastase, considera ca prin prezenta lui Vlad Plahotniuc la slujba de Craciun de la Manastirea Curchi, democratul i-ar fi dispretuit din nou pe cetatenii R. Moldova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )