Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nativi cu minti sclipitoare. Top 4 cele mai inteligente zodii din horoscop: Prima e Fecioara

Adevărul Adevărul,
Nativi cu minti sclipitoare. Top 4 cele mai inteligente zodii din horoscop: Prima e Fecioara

Le merge mintea la orice! Din punct de vedere astral, in ceea ce priveste inteligenta nativa, din cele 12 semne zodiacale, patru dintre ele se disting ca fiind cele mai destepte. Reactioneaza prompt in situatii dificile, au capacitatea de a gestiona corect cele mai grele probleme si gasesc intotdeauna solutii. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

Este necesar sa cunoasteti care sunt cele mai materialiste femei, in functie de zodie, pentru a va feri de ele sau din calea lor atunci cand isi doresc succesul. Taur De regula,femeile nascute.

Cunoscuta revista franceza Madame Figaro considera Bucurestiul una dintre cele mai cool destinatii din Europa. De ce merita vizitat

Revista Madame Figaro, una dintre cele mai citite saptamanale din Franta, a publicat un amplu reportaj in care compara Bucurestiul cu Berlin si il considera o destinatie cool datorita autenticitatii sale.

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

Statul pune in dificultate si cele mai profitabile companii: Transelectrica a compensat cu greu suprataxele impuse

Una dintre cele mai profitabile companii de stat, Transelectrica, a anuntat ca a reusit sa compenseze suprataxele impuse de Guvern prin OUG 114, dar manifesta in continuare prudenta si responsabilitate in ceea ce priveste atingerea obiectivelor.

De ce este atat de controversata SenseTime, una dintre cele mai ambitioase companii chineze de tehnologie

SenseTime a fost infiintata acum cinci ani dar deja este printre cele mai ambitioase companii chineze din domeniul inteligentei artificiale si are acces la baze uriase de date ce ii permit sa-si imbunatateasca mereu algoritmii. Compania cu 3. 000 de angajati lucreaza si in domeniul masinilor autonome, dar si in cel medical, dar legaturile sale apropiate cu autoritatile chineze ii pot incetini mult planuita extindere pe cat mai multe piete.

Primele luni in noul rol de mama au fost cele mai grele din viata mea. Imaginea unui subiect tabu in Romania: depresia post-partum

Dupa nastere, viata proaspetei mame se transforma radical. Renunta la job, la iesirile in oras, iar de cele mai multe ori, daca nu are un ajutor, ramane acasa singura cu copilul 8-10-12 orezi, partenerul fiind la job. Acestor schimbari dramatice se adauga provocarile legate de alaptat, ingrijirea bebelusului, lipsa somnului, schimbarile hormonale si durerile de dupa nastere. in acest context, din umbra pandeste un ucigas tacut, depresia post-partum. Desi este o problema serioasa, din pacate, despre asta se vorbeste putin in spatiul public. in tara noastra nu exista statistici, un program de preventie, iar discutiile, chiar si intre mame, sunt in majoritatea situatiilor un subiect tabu.

Jumatate din accidentele rutiere din Capitala, din cauza pietonilor. Pe ce bulevarde au avut loc cele mai multe accidente

Jumatate din accidentele rutiere grave petrecute in Capitala in anul 2018 si in prima jumatate a acestui an au fost produse din cauza pietonilor, care nu ar fi respectat regulile. Persoanele cu varsta de peste 60 de ani au fost vinovate in majoritatea cazurilor. Conform unei analize a Brigazii Rutiere cele mai multe accidente de circulatie in care au fost implicati pietoni s-au produs pe Soseaua Berceni, Bulevardul Iuliu Maniu si Soseaua Pantelimon.

CIFRE ULUITOARE! Bloomberg: Cele mai bogate familii din lume isi maresc averea cu 4 milioane de dolari pe ora! TOPUL primelor 25 de dinastii financiare

O analiza realizata de agentia Bloomberg prezinta cifre naucitoare privind averea celor mai bogate familii din lume.

CELE MAI TARI BANCURI cu BLONDE: Nudism

Doua blonde fac nudism pe iarba verde. La un moment apare un taur. Blondele o iau la fuga. Dupa ce obosesc bine cu taurul dupa ele se opreste una si spune. Mai bine fac un vitel decit un infarct.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? La care ardeleanul, dupa cateva momente de ezitare, raspunde: - Mai bine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )