Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO, doua pierderi in explozia de joi dimineata din Kabul. Pe langa cel roman, un militar american a decedat si el

B1 B1,
NATO, doua pierderi in explozia de joi dimineata din Kabul. Pe langa cel roman, un militar american a decedat si el

NATO a anuntat ca doi membri ai misiunii Resolute Support, un roman si un american, au fost ucisi in timpul patrularii de joi dimineata, dupa ce o soferul unei masini-capcana s-a detonat langa convoiul. continuă pe B1

Militar roman, ucis in explozia de joi dimineata din Kabul. Masina-capcana atacase Ambasada SUA si sediul NATO Vezi VIDEO cu momentul atacului

Un militar roman a murit, joi, in atacul din Kabul, capitala Afganistanului, care a avut loc in apropiere de Ambasada SUA si sediul NATO, spun surse oficiale. MApN a anuntat ca, in timpul tragicului incident,.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei Romaniei. Barbatul.

EXCLUSIV Cine este romanul ucis in Ambasada din Kabul: Se ocupa strict de securitate si facea asta de 10 ani. A fost in ambasade din diverse tari, inclusiv in Europa Ce cladiri se mai aflau in Green Village, alaturi de Ambasada Romaniei

EXCLUSIV Moartea diplomatului roman in asaltul terorist de luni noapte din Kabul, Afganistan, continua sa ridice mai multe semne de intrebare legate de modul in care si-a pierdut viata acesta. Si asta pentru.

Atentat sinucigas in apropierea cartierului general al NATO din Kabul

O explozie puternica s-a produs joi in centrul capitalei afgane Kabul, in apropierea cartierului general al NATO si a unor birouri guvernamentale, intre care principalul serviciu de informatii afgan, informeaza dp.

News Alert. Atentat sinucigas in apropierea cartierului general al NATO din Kabul

O explozie puternica s-a produs joi in centrul capitalei afgane Kabul, in apropierea cartierului gen.

VIDEO Explozia rachetei nucleare din Rusia. Deseurile nucleare lasate la malul Marii Albe inca emit radiatii (presa)

Jurnalistii din nordul indepartat al Rusiei au masurat niveluri ridicare de radiatii in apropiere de doua pontoane plutitoare abandonate care au fost aduse la mal dupa accidentul misterios de luna trecuta din timpul testarii unei rachete, care a produs ingrijorari la nivel international, relateaza The Moscow Times.

Asemanari intre cazul Bengazi, cand ambasadorul american a fost ucis in Libia, si asaltul teororist din Kabul, soldat cu moartea unui diplomat roman FOTO: Momentul in care Seful Ambasadei romane e escortat de fortele afgane

EXCLUSIV ONLINE Asaltul terorist comis in noaptea de 2 spre 3 septembrie, in cadrul campusului in care isi desfasura activitatea Ambasada Romaniei la Kabul, in urma caruia un diplomat roman a fost ucis,.

Ramona Manescu, noi precizari despre atacul din Kabul: A durat cateva ore. Talibanii au folosit masini capcana si mitraliere

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a dat noi detalii despre modul in care a afot comis atacul terorist de la Kabul in urma caruia un angajat al ambasadei Romanieie in afganistan a fost ucis, iar un.

Ministrul Apararii, dupa atacul din Kabul: in functie de ce va fi nevoie, vom fi la dispozitie cu avioane de transport astfel incat sa putem transfera pe cei raniti

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat marti seara ca, daca va fi nevoie, ministerul va interveni cu aeronave pentru evacuarea diplomatului roman care a fost ranit in atacul terorist din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )