Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nava Open Arms va debarca in Spania

România Liberă România Liberă,
Nava Open Arms va debarca in Spania

Guvernul spaniol a propus duminica sa primeasca in portul Algesiras, in sudul extrem, nava ONG-ului . continuă pe România Liberă

Debarcare cu emotii pentru migrantii asteptati de Romania. Nava Open Arms, primita de Spania, pentru ca vicepremierul italian Salvini nu s-a lasat induplecat

Open Arms, nava a unui ONG din Spania, ii va debarca pe cei 107 migranti recuperati pe Marea Mediterana din apropierea Libiei in portul spaniol Algeciras, de unde vor fi relocati in sase state europene, printre.

Spania propune sa primeasca nava Open Arms in portul Algesiras

Guvernul spaniol a propus duminica sa primeasca in portul Algesiras, in sudul extrem, nava ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, la bordul careia se afla 107 migranti, in fata refuzului de neconceput al Italiei de a o primi in vreun port, relateaza AFP.

Spania propune sa primeasca nava Open Arms in portu Algesiras

Guvernul spaniol a propus duminica sa primeasca in portul Algesiras, in sudul extrem, nava ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, la bordul careia se afla 107 migranti, in fata refuzului de neconceput al Italiei de a o primi in vreun port, relateaza AFP.

Salvini autorizeaza fara tragere de inima debarcarea a 27 de presupusi minori neinsotiti de pe nava Open Arms

Douazeci si sapte de minori neinsotiti au fost autorizati sa debarce din nava ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, ancorata in largul Insulei italiene Lampedusa, a anuntat sambata organizatia nonguvernamentala, relateaza AFP.

Criza de pe nava Open Arms: Salvini anunta ca, impotriva vointei sale, va autoriza debarcarea minorilor migranti

Ministrul de interne italian Matteo Salvini a anuntat sambata ca va autoriza debarcarea minorilor de pe nava ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, ancorata in largul insulei Lampedusa, transmite Agerpres.

27 de migranti minori au fost debarcati de pe nava Open Arms, dupa ce Matteo Salvini a dat unda verde, calcandu-si pe inima

Ministrul de interne italian si lider al extremei drepte, Matteo Salvini a acceptat impotriva vointei sale sambata debarcarea a 27 de migranti minori, neinsotiti, de pe nava ONG spaniola Proactiva Open Arms, ancorata in largul insulei Lampedusa, transmite Agerpres.

Salvini anunta ca va autoriza debarcarea minorilor de pe nava Open Arms

Ministrul de interne italian Matteo Salvini a anuntat sambata ca va autoriza debarcarea minorilor de.

Sase tari, printre care si Romania, accepta sa primeasca migranti de pe nava Open Arms

Sase tari din Uniunea Europeana sunt dispuse sa primeasca o parte din cei 147 de migranti imbarcati .

Tara noastra va prelua migranti de pe nava caritabila Open Arms

Romania va prelua 10 migranti dintre cei aproape 150 de pe nava caritabila Open Arms, careia ministrul de interne italian, Matteo Salvini, i-a interzis sa acosteze in porturile din peninsula, scrie Digi24.

Romania si alte cinci state membre UE, pregatite sa primeasca migranti salvati de ONG-ul spaniol Proactiva Open Arms

Sase state membre UE si-au exprimat dorinta de a primi o parte dintre cei 147 de migranti care se afla la bordul navei umanitare a ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, care se afla de joi in largul Insulei italiene Lampedusa, a anuntat joi premierul italian Giuseppe Conte, relateaza Reuters si AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )