Libnet.ro
UNICEF

05:45

Navalnii a fost externat din spitalul berlinez unde era tratat. Ce spun medicii despre recuperarea sa

Hotnews Hotnews,
 Navalnii a fost externat din spitalul berlinez unde era tratat. Ce spun medicii despre recuperarea sa

Alexei Navalnii a fost externat din spitalul berlinez in care era internat dupa ce i s-a facut rau, luna trecuta, in timpul unui zbor din Siberia, el fiind otravit cu arma neurotoxica Novicioc, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat, a anuntat spitalul din Berlin

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat marti din spitalul Charite din Berllin unde a fost tratat timp de peste o luna dupa tentativa de otravire in timpul unui zbor domestic de la Siberia la Moscova.

Alexei Navalnii a fost externat

Alexei Navalnii, unul dintre cei mai infocati critici la adresa Kremlinului, a fost externat din spitalul din Berlin in care a fost tratat dupa ce s-a imbolnavit in timpul unei calatorii in Siberia.

Aleksei Navalnii a fost externat. Spitalul Charite sustine ca opozantul rus s-ar putea recupera complet, in ciuda otravirii sale severe

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat, marti, din Spitalul Charite de laBerlin, pentru ca starea sa de sanatate s-a imbunatatit, a anuntat clinica din capitala Germaniei, printr-un comunicat de.

Episcopul Husilor a fost externat dupa 14 zile de spitalizare: Starea de sanatate este una foarte buna

Episcopul Husilor, Preasfintitul Ignatie, a fost externat astazi din Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman, acolo unde a fost trartat dupa diagnosticarea cu COVID-19. inaltul prelat a fost spitalizat timp de doua saptamani.

CORONAVIRUS |Cadre medicale din Spitalul Judetean Slatina, acuzate neglijenta in serviciu, dupa ce au refuzat tratarea unui pacient testat pozitiv

Cadrele medicale din Spitalul Judetean Slatina, judetul Olt, au fost acuzate de neglijenta in serviciu, dupa ce au refuzat tratarea unui pacient internat cu noul coronavirus, care a inceput sa manifeste dureri pu.

Caz socant! Pacient infectat cu COVID s-a aruncat de la etajul 6 al spitalului unde era internat, la ATI

Un pacient confirmat cu noul coronavirus a murit, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 6 al al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Baschet masculin: U BT Cluj a fost eliminata din cupele europene dupa un singur meci (75-82 vs Igokea)

Echipa de baschet masculin U BT Cluj a fost invinsa miercuri, in semifinalele turneului preliminar Basketball Champions League, de la Botevgrad, de formatia bosniaca Igokea, cu scorul de 82-75 38-31). Astfel, a ratat finala pentru calificarea in grupele competitiei, dar si parcursul mai departe, in FIBA Europe Cup, pentru care nu a optat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )