Libnet.ro
UNICEF

19:00

Neagu, cifre fabuloase dupa faza grupelor: cele mai importante statistici ale Romaniei de pana acum la Mondiale

Adevărul Adevărul,
Neagu, cifre fabuloase dupa faza grupelor: cele mai importante statistici ale Romaniei de pana acum la Mondiale

Romania a invins, pe rand, Paraguay, Slovenia, Spania si Angola, pierzand doar ultimul joc, unul care nu mai conta pentru ea, in fata Frantei. continuă pe Adevărul

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

BERD: Infrastructura de transport constituie probabil una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din Romania

Infrastructura de transport a Romaniei constituie probabil, una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din tara, considera oficialii BERD, care iau in considerare acordarea de asistenta tehnica Romaniei, pentru a-si imbunatati performantele si eficienta intreprinderilor de stat din sectorul transporturilor.

Peste 19.000 locuri de munca la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate. in Baragan, doar 124 de slujbe sunt vacante

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor. in judetul Ialomita sunt disponibile doar 124 de slujbe.

Animale urate si bizare. Cum arata pestele gelatinos, una dintre cele mai inestetice creaturi ale Terrei

In timp ce cu unele creaturi natura s-a dovedit a fi generoasa, facandu-le pufoase, colorate si dragalase, pe altele pare sa le fi desprins din cele mai inspaimantatoare cosmaruri.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

Europa League: AC Milan, Villarreal si Lazio, invinse in ultima etapa din faza grupelor (Rezultate complete)

Joi s-au disputat ultimele partide din cadrul grupelor editiei 2017/2018 a Europa League. Deja calificate in primavara europeana, AC Milan, Villarreal si Lazio au pierdut meciurile din ultima etapa. Romania va fi reprezentata in 16-imile competitiei de FCSB, care a incheiat pe locul doi in Grupa G, dupa ce a fost invinsa de Lugano, scor 2-1. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate in ultima etapa a grupelor Europa League si clasamentele finale.

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete.

Protest spontan al bugetarilor din Cluj: Banii nu ne ajung niciodata, avem cele mai mici salarii

Mai multi angajati ai Inspectoratului Teritorial de Munca ITM), ai Casei de Pensii si ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) participa luni, 11 decembrie, la un protest spontan.

Zece lucruri bizare despre amazoane. Cat de temute erau cele mai faimoase triburi de femei razboinice din lumea antica

Amazoanele au fost membre ale celui mai celebru trib antic de femei, insa marturiile despre existenta lor s-au pastrat doar in legendele unor autori ai vremii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )