Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ne-am imprumutat cu peste 20 miliarde lei in 3 luni. Alo! Chiar nimeni nu face nimic?

Adevărul Adevărul,
Ne-am imprumutat cu peste 20 miliarde lei in 3 luni. Alo! Chiar nimeni nu face nimic?

Scriu aceste randuri incercand o judecata la rece a lucrurilor care anima economia romaneasca in ultima vreme, insa, oricum am da-o sunt aspecte care nu prea se leaga si o sa incerc sa le prezint schematic pentru o mai buna intelegere. continuă pe Adevărul

Citu acuza PSD de iresponsabilitate criminala: Stiti care este gaura pe care ne-a lasat-o pentru anul viitor? 51 de miliarde lei!

Ministrul Finantelor Florin Citu acuza guvernarea PSD de iresponsabilitate criminala pentru faptul ca a aprobat legea pensiilor, desi nu exista sursa de finantare, afirmand ca pentru anul viitorul gaura este de 51 miliarde lei.

Florin Citu a imprumutat astazi 3 miliarde de euro din strainatate

Florin Citu a imprumutat marti 3 miliarde de euro de pe pietele externe, in prima emisiune de obliga.

IN ULTIMII TREI ANI, inzestrarea Armatei - 5 miliarde lei mai putin decat prevederile bugetare

Punerea in practica a deciziei NATO de alocare a 2% din Produsul Intern Brut pentru Aparare a fost imbratisata cu entuziasm de clasa politica din tara noastra, care, inca din anul 2017, anunta ca, in sfarsit, Armata Romana va beneficia de sumele necesare modernizarii si retehnologizarii sale. Mai ales ca, din cei 2% din PIB, 20% erau prevazuti in bugetul Apararii ca avand destinatie speciala achizitia de armament si tehnica militara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )