Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM

Online Sport Online Sport,
Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM

Ziua a patra de la Australian Open a inceput la ora locala 11 joi si s-a incheiat la ora 3 si 12 minute vineri cu un meci maraton de doua ore si 42 de minute intre Garbine Muguruza si Johanna Konta. continuă pe Online Sport

Razboinica Halep! Simona s-a calificat in turul III la Australian Open, dupa un meci in care a demonstrat cine este!

Simona Halep si-a demonstrat valoarea in partida cu Sofia Kenin, din turul al doilea al turneului de la Australian Open.

Australian Open: Monica Niculescu a parasit competitia n primul tur

Monica Niculescu 99 WTA) si-a incheiat parcursul la editia din acest an de la Australian Open inca din primul tur, jucatoarea noastra fiind invinsa de Amanda Anisimova 87 WTA). Americanca in varsta de doar 17 ani s-a impus in doua seturi, scor 7-63), 6-4.

Marius Copil, infrangere in 50 de minute in primul tur al probei de dublu la Australian Open

In primul tur al probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, Marius COpil si ungurul Marton Fucsovics au fost invinsi fara drept de apel de britanicii Luke Bambridge/Jonny OMara.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

CORESPONDENTA DIN MELBOURNE Premii de 63 milioane dolari australieni la Australian Open 2019

In fiecare an, luna ianuarie marcheaza cel mai important eveniment sportiv din emisfera sudica - Australian Open, primul din cele patru turnee de tenis din seria Grand Slam. Ca de fiecare data, organizatorii au anuntat si in 2019 imbunatatiri pentru confortul spectatorilor sau jurnalistilor, dar si - ceea ce conteaza cel mai mult - ale valorii premiilor oferite jucatorilor : anul acesta, totalul lor a ajuns la 63 de milioane de dolari australieni! .

Australian Open (m): Djokovic, Zverev si Thiem, calificati n runda a doua - Marco Cecchinato, eliminat dupa un meci de cinci seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic principalul favorit) si Alexander Zverev 4) au obtinut victorii lejere in primul tur de la Australian Open, in timp ce Dominic Thiem 7) a fost nevoit sa munceasca din greu pentru a-l invinge pe Benoit Paire. Austriacul s-a impus in cinci seturi, dupa un meci care a durat trei ore si 42 de minute. Marco Cecchinato cap de serie 17) a parasit turneul de la Antipozi in prima mansa, desi a condus cu 2-0 la seturi in partida cu Filip Krajinovic 93 ATP). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti pe tabloul masculin de simplu al competitiei de la Melbourne.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Stephens, calificate n turul trei; Bertens, Kontaveit si Tsurenko au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Miercuri au avut loc primele dispute din turul al doilea de la Australian Open, competitia de la Melbourne ramanand fara alte patru jucatoare din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. Kiki Bertens cap de serie 9), Anett Kontaveit 20), Lesia Tsurenko 24) si Donna Vekic 29) au fost eliminate de la primul Grand Slam al anului. in turul al treilea s-au calificat, printre altele, Angelique Kerber 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )