Libnet.ro
UNICEF

21:45

E NEBUNIE TOTALA! DAN ALEXA, REACTIE EXPLOZIVA dupa episodul cu Anamaria Prodan: LATRAII care...

B1 B1,
E NEBUNIE TOTALA! DAN ALEXA, REACTIE EXPLOZIVA dupa episodul cu Anamaria Prodan: LATRAII care...

Dan Alexa a vorbit in premiera despre momentul in care a fost lovit de Anamaria Prodan, episod ce a facut valva in fotbalul romanesc si a nascut tot felul de reactii controversate. Daca unii il apreciau pe. continuă pe B1

Dan Alexa si-a revenit dupa pumnul luat de la Anamaria Prodan: E prietena mea! Noi dam lectii tuturor milogilor de barbati

Antrenorul Astrei a vorbit cu mandrie dupa episodul in care a fost batut, catalogand acest incident drept unul care spune totul despre caracterul si educatia sa.

Care au fost primele cuvinte ale lui Dan Alexa, dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn in fata

Dan Alexa, discutie cu Anamaria Prodan dupa ce aceasta i-a dat un pumn in fata. Scandalul care a facut inconjurul tarii exact in ziua de glorie in care Halep castiga turneul londonez este departe de a fi terminat. Dan Alexa, dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn in fata Impresara a vorbit in cadrul .

Dan Alexapleaca de la Astra: Vreau sa rup orice legatura cu toata lumea

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a declarat, duminica, dupa meciul cu Poli Iasi, pierdut cu scorul de 0-1, ca se gandeste sa renunte la contractul pe care il are cu gruparea giurgiuveana.

Au fost extrase numerele la LOTO de joi! E NEBUNIE TOTALA, sunt mii de CASTIGURI

Loteria Romana a acordat, joi, peste 21 de mii de castiguri, in valoare totala de peste 1,1 milioane de lei, transmite stiripesurse. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )