Libnet.ro
UNICEF

11:45

Necazurile se tin lant de familia Cristinei Topescu. Ce veste a primit fratele ei vitreg, Cristi

Playtech Playtech,
Necazurile se tin lant de familia Cristinei Topescu. Ce veste a primit fratele ei vitreg, Cristi

Familia regretatei prezentatoare TV pare urmarita de ghinion. Cristi, fratele vitreg al Cristinei Topescu se confrunta in prezent cu probleme foarte serioase. Jurnalista a decedat in perioada 26-28 decembrie, de anul trecut, fiind incinerata cu o saptamana in urma. Mama Cristinei, Rodica, a sosit de urgenta in tara, odata cu funeraliile fiicei, fiind plecata de . continuă pe Playtech

Cine a ridicat in cele din urma cenusa Cristinei Topescu. Rasturnare de situatie dupa s-a scris ca familia a abandonat-o la crematoriu

Desi s-a scris ca familia ar fi abandonat cesnusa Cristieni Topescu la Crematoriul Vitan Barzesti, adevarul este cu totul altul. Cristina Topescu a fost incinerata saptamana trecuta, in prezenta familiei si a apropiatilor ei. Cine a ridicat in cele din urma cenusa Cristinei Topescu Urna cu ramasitele Cristinei Topescu au fost ridicate de mama reputatei .

Veste iNGROZITOARE! S-a aflat TOTUL despre fratele Cristinei Topescu! Ce o fi fost in sufletul parintilor...

Jurnalista Cristinei Topescu, al carei deces a intristat o tara intreaga, are un frate mai mic, mai putin cunoscut publicului larg.

Impresionant: care a fost cea mai arzatoare dorinta a Cristinei Topescu? Ce isi dorea vedeta sa faca inainte de moarte?

Moartea Cristinei Topescu a impresionat si indoliat toata tara. La o saptamana de la tragica veste inca mai apar intrebari si informatii socante legate de viata regretatei jurnaliste. Care a fost cea.

Ce s-a intamplat cu cenusa Cristinei Topescu, la cinci zile de la incinerare. Este revoltator

A murit la 59 de ani, in urma unui infarct, si a fost gasita fara suflare, acoperita cu o patura, in patul sau, pe 12 ianuarie 2020, la doua saptamani dupa ce sufletul ii plecase deja la ceruri. Trupul ei a fost incinerat, din dorinta sa. Ce s-a intamplat cu urna funerara a Cristinei Topescu, .

SOC: S-a descoperit CAUZA MORTII Cristinei Topescu! A fost examinata INIMA jurnalistei. Ce spun legistii?

INEDIT! Medicii legisti ai Serviciului de Medicina Legala Ilfov au examinat inima Cristinei Topescu. in urma analizelor, ei au descoperit o posibila cauza a mortii jurnalistei, relateaza.

iNGROZITOR! Ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu e de NECREZUT: NU vor sa aiba grija de animale

Cristina Topescu a plecat dintre noi, iar moartea sa a intristat o tara intreaga si a ridicat o multime de intrebari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )