Libnet.ro
UNICEF

00:07

DE NECREZUT! CATI BANI a adunat Horia Brenciu de la Pro Tv si Antena 1? Nu o sa-ti vina sa crezi

B1 B1,
DE NECREZUT! CATI BANI a adunat Horia Brenciu de la Pro Tv si Antena 1? Nu o sa-ti vina sa crezi

Horia Brenciu reivne la Pro TV, in doua productii de succes! La Romanii au talent il va inlocui in juriu pe actorul Florin Calinescu, iar la Vocea Romaniei a inlocuit-o pe Andra. continuă pe B1

Anuntul lui Horia Brenciu, inainte de Vocea Romaniei. Cine va canta, vineri seara, din echipa lui

Horia Brenciu a anuntat ce se va intampla in editia care urmeaza sa fie difuzata pe 6 decembrie 2019, din Vocea Romaniei. Show-ul muzical de la PRO TV, din aceasta vineri, va reuni momente unice, care vor fi pe placul telespectatorilor. Anuntul lui Horia Brenciu, inainte de Vocea Romaniei. Cine va canta, vineri seara, din .

Gafa lui Horia Brenciu, in direct, la Vocea Romaniei. Reactia lui Pavel Bartos i-a facut pe toti sa rada

Horia Brenciu a facut si de data asta publicul de la Vocea Romaniei sa rada. De data aceasta nu din cauza unei glume, ci din cauza unei gafe. Ce s-a intamplat la momentul lui Bogdan Dumitras si cum a subliniat moderatorul emisiunii cuvintele gresite de jurat? Horia Brenciu, gafa in direct, la Vocea Romaniei Prezentatorul .

De la Dacia Mioveni, direct in finala de la Vocea Romaniei. Inginera care l-a fermecat pe Horia Brenciu

Marele deznodamand se apropie! Vocea Romaniei se bucura acum emotiile uriase de la finele competitiei pe care concurentii le vor transmite prin vocile lor. Mioveniul va sta si el cu sufletul la gura, pentru ca inginera Elena a ajuns departe in concurs alaturi de Horia Brenciu. Inginera de la Dacia Mioveni, in finala de la .

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

O inginera de la Dacia, in semifinala concursului Vocea Romaniei de la ProTV. Ma bucur mult, Horia Brenciu, ca ai crezut mereu in mine

Mioveniul si Pitestiul au emotii, pentru ca sunt reprezentate in semifinala concursului Vocea Romaniei de tanara artista Elena Bozian, iniginer in cadrul Uzinei Dacia, unul dintre concurentii lui Horia Brenciu.

Concert extraordinar Irina Rimes si Horia Brenciu, pe malul Borcei. Cat costa biletele la spectacol

Irina Rimes si Horia Brenciu HB Orchestra vin la Calarasi. Manifestarile ce vor avea loc in cadrul Proiectului Clinchet de argint pe aripi de colind, organizate de Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi cuprind anul acesta si doua concerte extraordinare sustinute de cei mai in voga artisti ai Romaniei.

Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil. Cati bani mai are dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi

Gigi Becali a iesit din topul celor mai bogati 10 oameni din Romania, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) i-a pus sechestru pe conturile personale. Patronul FCSB a coborat pana pe locul 11 in acest clasament, cu o avere estimata la 450-500 de milioane de euro. Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil DNA a .

Maria Dragomiroiu castiga bani frumosi in SUA de Sarbatori. Cati bani scot romanii din buzunar pentru bilete

De foarte multi ani, fie ca vorbim de solisti de muzica usoara, fie de muzica populara, sau actori, in perioada sarbatorilor de iarna, dau fuga in Statele Unite ale Americii pentru concerte si evenimente dedicate comunitatilor de romani de acolo. Printre vedetele care fac acest lucru regulat se numara si Maria Dragomiroiu care, an de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )