Libnet.ro
UNICEF

22:45

Negociatorii pentru Brexit ai Marii Britanii si ai UE au decis sa intrerupa discutiile pana la summit-ul de miercuri

Adevărul Adevărul,
Negociatorii pentru Brexit ai Marii Britanii si ai UE au decis sa intrerupa discutiile pana la summit-ul de miercuri

Negociatorii pentru Brexit ai Marii Britanii si ai Uniunii Europene au decis duminica sa intrerupa discutiile si vor astepta rezultatul unui summit care va avea loc miercuri, inainte de a relua negocierile, au declarat patru surse europene, citate de Reuters. continuă pe Adevărul

Negociatorii pentru Brexit au intrerupt discutiile

Negociatorii pentru Brexit ai Marii Britanii si ai Uniunii Europene au decis duminica sa intrerupa discutiile si vor astepta rezultatul unui summit care va avea loc miercuri, inainte de a relua negocierile, au declarat patru surse europene, citate de Reuters.

Oamenii de afaceri germani si spanioli avertizeaza ca lipsa unui acord (pentru Brexit) va cauza o criza masiva n ntreaga Europa

BDI, cel mai mare grup industrial din Germania si seful turismului din Spania au fost socati de rezultatele unui nou studiu privind impactul economic al plecarii haotice a Marii Britanii din UE, anunta The Sun, citat de Rador.

Meghan MARKLE, sotia printului HARRY al Marii Britanii, este insarcinata. Anuntul facut de Familia Regala a Marii Britanii

Bucurie mare in familia regala a Marii Britanii. Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry, este insarcinata. Zvonul aparuse in presa inca de luna trecuta, dar acum informatia a fost confirmata de.

Imagini oficiale de la nunta Printesei Eugenie a Marii Britanii. Ce rochie a ales pentru petrecerea de seara si cum arata tortul mirilor FOTO

Familia Regala a Marii Britanii a publicat portretele oficiale de la nunta Printesei Eugenie 28 de ani) cu Jack Brooksbank 32 de ani), care a avut loc sambata, la Capela St. George din Windsor.

Caru cu vedete: Ce interventii estetice are Meghan Markle; Loredana Chivu si iubitul sau, Mihai Colesnicov, audiati la DIICOT; Mine se marita. Ct a slabit Printesa Eugenie a Marii Britanii?

Motivul pentru care Nicole Kidman si Tom Cruise nu au avut niciodata copii biologici. Ceea ce mai putin stim despre. Uite ce chiloti purta Regina Victoria a Marii Britanii!Chilotii Reginei Victoria erau confectionati dintr-o panza de calitate.

Familia regala a Marii Britanii spulbera toate zvonurile! Meghan Markle este insarcinata

Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata cu primul ei copil. Altetele lor regale ducele si ducesa de Sussex sunt incantati sa anunte ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )