Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nelu Tataru, anunt de ultima ora. Ce decizie ia Guvernul in privinta asimptomaticilor

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, anunt de ultima ora. Ce decizie ia Guvernul in privinta asimptomaticilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut o vizita de urgenta la Cluj-Napoca unde a evaluat situatia Spitalului de Boli Infectioase precum si a Spitalului Municipal dupa ce in ultimele saptamani rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

NELU TATARU: Am solicitat managerului de la SCJU si DSP Brasov o analiza privind necesarul de personal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Brasov, ca a solicitat conducerii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta si Directiei de Sanatate Publica Brasov o analiza privind necesarul de personal, in contextul in care capacitatea de terapie intensiva pentru bolnavii de COVID-19 urmeaza sa creasca cu 20 de paturi in stationarul Tractoru.

NELU TATARU: Astept o evaluare pentru fiecare spital in cazul infectiilor nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Cluj, ca asteapta o evaluare a tuturor cazurilor de infectii nosocomiale, pentru fiecare spital in care au fost focare de COVID-19.

NELU TATARU: Nu se impune reinchiderea totala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Cluj, ca nu se impun masuri suplimentare deocamdata in ceea ce priveste incidenta COVID-19 si ca fiecare comitet judetean pentru situatii de urgenta ia masurile necesare in functie de incidenta imbolnavirilor la nivel local.

Scandalul neraportarii infectiilor nosocomiale in cazul pacientilor COVID-19: Nelu Tataru anunta o evaluare a tuturor spitalelor Cate focare au fost in spitale de la debutul pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca se fac evaluari ale tuturor spitalelor pentru a se stabili daca au existat infectii nosocomiale la pacientii cu COVID-19. El a precizat ca de la inceputul pandemiei au existat 346 de focare in unitatile medicale, cu 4. 825 de pacienti, si ca va fi evaluat fiecare caz.

Nelu Tataru: Se face o evaluare a tuturor spitalelor cu privire la situatia infectiilor nosocomiale la pacientii Covid-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat miercuri ca se face o evaluare a tuturor spitalelor pentru a stabili daca au existat infectii nosocomiale la pacientii Covid-19. Anuntul acestuia vine dupa ce,.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suplimentam cu 20 de paturi locurile la ATI la Unitatea de Suport Medical COVID-19 de la Targu Mures

Miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, ca Unitatea de Suport Medical COVID-19 de la Targu Mures, construita prin reamenajarea salii polivalente de la Universitatea de Medicina, Farmacie,.

Nelu Tataru se deplaseaza in judetele Cluj, Mures,Sibiu si Brasov pentru a discuta contextul epidemiologic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se deplaseaza miercuri in judetele Cluj, Mures, Sibiu si Brasov, acolo unde va evalua situatia din unitatile sanitare si directiile de sanatate publica si va purta discutii cu personalul medical, in contextul evolutiei epidemiologice, transmite Agerpres.

COVID-19: Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se deplaseaza in judetele Cluj, Mures, Sibiu si Brasov pentru a evalua situatia din spitale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru,va efectua miercuri o vizita de lucru in mai multe judete afectate grav de pandemia de coronavirus. Acesta se va deplasa miercuri in judetele Cluj, Mures, Sibiu si Brasov, pe.

Ce se intampla acum cu mama FNI. Vestea de ultima ora despre Ioana Maria Vlas

Veste incredibila pentru Ioana Maria Vlas, dar socanta pentru romani. Ce se intampla cu dosarul FNI? Decizia judecatorilor este strigatoare la cer. Veste incredibila pentru Ioana Maria Vlas, Mama FNI Mama FNI a scapat de datoriile catre oamenii pe care i-a inselat alaturi de alti escroci. Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului a fost obligata sa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )