Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA despre scoala. Cine trebuie sa poarte masca si la ore

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA despre scoala. Cine trebuie sa poarte masca si la ore

Ministru Sanatatii si alti membrii ai Guvernului pregatesc setul de masuri de preventie necesar pentru protejarea elevilor, odata cu inceperea anului scolar, din 14 septembrie. Conform declaratiilor de ultima ora ale lui Nelu Tataru, documentul urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, dupa consultarea cu premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Elena Chiriac de la Ferma, desfigurata in bataie de 5 fete! Informatii de ultima ora despre agresiunea suferita

Elena Chiriac, fiica jurnalistului Romeo Chiriac, s-a inscris la ultima editie Ferma, emisiunea difuzata de Pro TV, unde se anunta a fi o concurenta redutabila. Practicanta de taekwoando, tanara a trecut printr-o adevarata drama, in urma cu 5 ani, cand a fost batuta crunt. Elena Chiriac de la Ferma, campioana nationala la taekwoando, a fost .

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Ce se intampla din 16 august, cand expira starea de alerta

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a declarat marti ca va propune prelungirea starii de alerta, care expira in 16 august, cu inca 30 de zile. Si premierul Ludovic Orban a precizat ieri ca, cel mai probabil, starea de alerta va fi prelungita.

Nelu Tataru, totul despre starea de alerta prelungita: in septembrie, putem depasi 2.800 de cazuri COVID pe zi

Romania ar putea ajunge in luna septembrie sa depasesca prognoza INSP, de 2. 800 de cazuri de coronavirus zilnic, a atras atentia ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, joi, vorbind si despre posibila prelungire a starii de alerta.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

Anunt de ultima ora al lui Steven Gerrard! Vestea care il afecteaza direct pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un inceput foarte modest de sezon la Glasgow Rangers. in primele trei partide la vicecampioana Scotiei, romanul este fara gol si pasa de gol. Sansele ca Ianis sa ramana titular pentru formatia pregatita de Steven Gerrard sunt din ce in ce mai mici. Asta chiar daca fanii ii acorda in continuare .

Nelu Tataru, avertisment ingrijorator despre situatia reala din Romania: in jur de 150 de pacienti infectati cu COVID-19 sunt conectati la ventilatoare

Ministrul Sanatatii a declarat ieri despre situatia pacientilor cu COVID-19 din spitale. Numarul persoanelor infectate nu a atins limita maxima pe care spitalele o pot primi, insa Nelu Tataru avertizeaza ca nu trebuie fortat acest numar. Care este situatia pacientilor de la Terapie Intensiva Din pacate, un numar tot mai mare de oameni ajunge in .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Propunerea mea e de a prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, marti, ca propunerea sa este de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Luni, premierul.

Nelu Tataru: Copiii sub 5 ani si din clasa 0 nu vor purta masca, cei mai mari vor purta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a oferit, joi, scurte precizari despre modul cum va incepe anul sc.

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

Nelu Tataru da vestea neasteptata. Ce se intampla de la 14 septembrie in scoli

Elevii din Romania ar putea fi obligati sa poarte masti, in incinta scolii, dupa inceperea noului an scolar. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in contextul in care tot mai multe voci spun ca distantarea sociala nu va putea fi respectata in scolile din Romania. Mastile ar putea deveni obligatorii pentru elevi .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )