Libnet.ro
UNICEF

10:31

NELU TATARU: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare, relateaza Agerpres.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara,ca in jur de 150 de pacienti testati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 sunt conectati la aparatele de ventilatie.

Cinci milioane de americani au fost infectati cu noul coronavirus, un sfert din totalul mondial

Mai mult de 5 milioane de americani au fost infectati cu noul coronavirus de la inceputul epidemiei in Statele Unite, acest numar reprezentand un sfert din totalul inregistrat pe glob.

Sibiu: 23 de angajati de la o fabrica de confectii, infectati cu noul coronavirus

Prefectura Sibiu a anuntat sambata ca 23 de de angajati de la o fabrica de confectii au fost infectati cu noul coronavirus, fiind demarata o ancheta epidemiologica.

Cinci gorjeni infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore

Cinci gorjeni infectati cu SARS-CoV-2 au decedat in ultimele 24 de ore. Toti pacientii sufereau si de alte afectiuni medicale.

COVID-19 |Medicii de familie din Prahova acuza DSP de incalcarea legii: Paseaza responsabilitatea gestionarii cazurilor de pacienti infectati cu noul coronavirus care nu sunt internati

Medicii de familie din Prahova acuza Directia de Sanatate Publica DSP) din acest judet de incalcari ale legii. Acestia sustin ca DSP-ul le paseaza responsabilitatea gestionarii cazurilor de pacienti.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre zonele de risc din Romania: Principalelesurse de infectare sunt transportul navetistilor si turismul (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata, despre zonele cu cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus, explicand ca principalele surse de contaminare sunt transportul navetistilor si.

Nelu Tataru: Speram ca in urmatoarea saptamana sa putem asista la o stabilizare a numarului de cazuri de coronavirus. Sunt spitale in care se lucreaza la capacitate maxima

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata ca spera ca saptamana viitoare sa se ajunga la o stabilizare a numarului cazurilor de infectari cu noul coronavirus, insa acest lucru tine doar de.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Propunerea mea e de a prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, marti, ca propunerea sa este de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Luni, premierul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita neanuntata la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui: Totul dupa ce un angajat si-a adus fiica infectata cu coronavirus de pe litoral, cu o autospeciala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut, duminica, o vizita neanuntata la Serviciul de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui. Totul dupa ce zilele trecute, un ambulantier a mers pe litoral cu o autospeciala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )