Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministrul al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

B1 B1,
Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministrul al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

CORONAVIRUS |Ministrul Nelu Tataru, despre rata mortalitatii din Romania: Noi am ales sa raportam toate decesele cauzate de SARS-CoV-2, dar si prin decompensarea patologiilor

Ministrul Sanatatii vine cu explicatii cu privire la rata ridicata a mortalitatii pacientilor cu coronavirus din Romania. Nelu Tataru a precizat, vineri, ca autoritatile din tara noastra raporteaza.

Nelu Tataru, despre restrictionarea circulatiei pe timpul noptii: Nu trebuie sa gandim un lockdown, doar o inchidere de noapte

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru a vorbit luni seara despre instituirea unui eventual lockdown in Romania,dar sisituatia de moment a sistemului sanitar. Ministrul.

Nelu Tataru, despre locurile la ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi, sa putem merge strict pe suport COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

Nelu Tataru, despre situatia de la Ploiesti: Avem un management care trateaza defectuos situatia. Speram ca o noua echipa manageriala sa puna in practica toate deciziile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul eminiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca la Ploiesti, unde pacientii stateau in frig si ploaie,.

Nelu Tataru: Pandemia nu se transeaza in spitale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca soarta pandemiei nu se transeaza in spitale si face un no.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: N-am dat vina pe populatie, dar n-a inteles ca suntem in aceeasi lupta. Toti trebuie sa facem un zid, iar cei care cad din el vor fi preluati de sistemul medical (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a venit luni seara in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19, situatia sistemului medical, scoa.

Nelu Tataru: Locurile la ATI se elibereaza prin vindecare sau prin deces Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a a declarat luni seara, la Digi 24, ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind deja ocupate , iar pana la finalul lunii spera sa existe alte 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru: Adaptam numarul de paturi pentru a face acea alternativa in care sa avem si rezerve

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut apel la populatie, in cursul zilei de vineri, pentru respectarea normelor sanitare. Acesta a tinut sa reaminteasca faptul ca astfel se poate reduce in timp.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )