Libnet.ro
UNICEF

13:15

Nelu Tataru: Elementul scoala nu este cel care face infectarea, ci drumul pana la scoala, acei parinti care asteapta in grupuri la poarta scolii

B1 B1,
Nelu Tataru: Elementul scoala nu este cel care face infectarea, ci drumul pana la scoala, acei parinti care asteapta in grupuri la poarta scolii

Nelu Tataru a vorbit, luni seara, in platoul B1 TV despre raspandirea noului coronavirus prin itermediul scolii. Ministru Sanatatii a declarat ca scoala nu este un factor de transmitere, atata timp. continuă pe B1

Nelu Tataru: Adaptam numarul de paturi pentru a face acea alternativa in care sa avem si rezerve

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut apel la populatie, in cursul zilei de vineri, pentru respectarea normelor sanitare. Acesta a tinut sa reaminteasca faptul ca astfel se poate reduce in timp.

Nelu Tataru: Pandemia nu se transeaza in spitale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca soarta pandemiei nu se transeaza in spitale si face un no.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministrul al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

Nelu Tataru, despre situatia de la Ploiesti: Avem un management care trateaza defectuos situatia. Speram ca o noua echipa manageriala sa puna in practica toate deciziile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul eminiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca la Ploiesti, unde pacientii stateau in frig si ploaie,.

Nelu Tataru: Locurile la ATI se elibereaza prin vindecare sau prin deces Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a a declarat luni seara, la Digi 24, ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind deja ocupate , iar pana la finalul lunii spera sa existe alte 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru, despre locurile la ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi, sa putem merge strict pe suport COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: N-am dat vina pe populatie, dar n-a inteles ca suntem in aceeasi lupta. Toti trebuie sa facem un zid, iar cei care cad din el vor fi preluati de sistemul medical (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a venit luni seara in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19, situatia sistemului medical, scoa.

Nelu Tataru, despre restrictionarea circulatiei pe timpul noptii: Nu trebuie sa gandim un lockdown, doar o inchidere de noapte

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru a vorbit luni seara despre instituirea unui eventual lockdown in Romania,dar sisituatia de moment a sistemului sanitar. Ministrul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )