Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nelu Tataru, laudat de Iohannis in timpul intalnirii de taina de la Vila Lac 1

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, laudat de Iohannis in timpul intalnirii de taina de la Vila Lac 1

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a fost laudat, marti seara, de presedintele Klaus Iohannis pentru modul in care a gestionat pana acum pandemia de coronavirus. Seful statului i-a convocat la Vila Lac 1 pe premierul Ludovic Orban si pe ministrii Florin Citu si Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va .

Nelu Tataru: 22 de spitale sunt angrenate in Bucuresti in lupta impotriva Covid-19 (VIDEO)

Un numar de 22 de spitale sunt angrenate in Bucuresti in lupta impotriva SARS-CoV-2, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. 22 de spitale din Bucuresti in lupta impotriva.

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

Strategia lui Iohannis pentru alegerile parlamentare, devoalata. Ce i-a transmis lui Ludovic Orban la Vila Lac 1 in timpul intalnirii secrete

Klaus Iohannis i-a convocat, marti seara, la o intalnire de taina, al Vila Lac 1, pe mai multi lideri din PNL, in frunte cu Ludovic Orban. Este vorba despre cativa ministri, dar si cativa oameni de partid. Potrivit surselor Antena 3, seful statului le-a cerut liberalilor sa nu mai atace USR PLUS, in perspectiva unei posibile viitoare majoritati cu formatiunea condusa de Dan Barna si Dacian Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )