Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nelu Tataru marturiseste ca formula de calcul privind scenariile desfasurarii anului scolar era gresita: Vina e a noastra!

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru marturiseste ca formula de calcul privind scenariile desfasurarii anului scolar era gresita: Vina e a noastra!

Datele stabilite de comisia de specialisti privind cele trei scenarii ce vizeaza desasurarea anului scolar au fost transmise in eronat de Klaus Iohannis, a declarat ministrul Sanatatii, adaugand ca isi asuma aceasta greseala. continuă pe Antena3

Nelu Tataru: Evaluarea, pregatirea acelor scenarii au fost transmise eronat catre Presedintie Scenariile au fost lucrate intr-o comisie formata din specialisti de la Ministerul Educatiei, Ministerul Sanatatii, prin INSP

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, la Iasi, ca vina privind scenariile transmise eronat de catre presedintele Klaus Iohannis ce vizau desfasurarea noului an scolar apartine Ministerului Sanatatii, potrivit news. ro. Toate scenariile au fost lucrate intr-o comisie formata din specialisti de la Ministerul Educatiei, Ministerul Sanatatii, prin INSP. Evaluarea, pregatirea acelor scenarii, au fost transmise eronat catre Presedintie si atunci vina este a noastra, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi.

Nelu Tataru: Evaluarea, pregatirea acelor scenarii au fost transmise eronat catre Presedintie si atunci vina este a noastra

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, la Iasi, ca vina privind scenariile transmise eronat de catre presedintele Klaus Iohannis ce vizau desfasurarea noului an scolar apartine Ministerului Sanatatii.

Iohannis isi cere scuze dupa ce a facut o eroare in formula de calcul care stabileste scenariile epidemiologice pentru deschiderea anului scolar

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu clarificari privind conferinta de presa sustinuta miercuri, in care a aparut o eroare in legatura cu formula de calcul pe baza careia sunt stabilite cele trei scenarii - verde, galben si rosu ce vizeaza desfasurarea invatamantului preuniversitar din data de 14 septembrie.

Nelu Tataru, prima reactie dupa ce Alexandru Rafila a ras la declaratiile sale: Am pretentia sa...

Ministrul Nelu Tataru a avut prima reactie dupa criza de ras a profesorului Alexandru Rafila la auzul declaratiei sale. Cred ca dumnealui si-a dat seama, poate dupa emisiune, si va incerca sa explice tocmai explicatiile pe care eu le-am dat privind evolutia, a spus Nelu Tataru.

Klaus Iohannis isi cere scuze pentru comunicarea eronata a unei formule de calcul privind reluarea cursurilor preuniversitare, dar subliniaza ca aceasta nu a fost comunicata corect de Ministerul Sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis si-a cerut joi scuze, dupa ce in conferinta de presa de ieri a prezentat eronat o formula de calcul privind reluarea cursurilor preuniversitare, dar precizeaza ca metoda de calcul nu a fost comunicata corect Administratiei Prezidentiale de catre Ministerul Sanatatii.

NELU TATARU: Speram sa asistam la o stabilizare a numarului de cazuri de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spera ca in urmatoarea perioada sa se stabilizeze numarul de infectari cu COVID-19.

Nelu Tataru, replica dura pentru Rafila. Ce ii transmite dupa criza de ras care a devenit virala

Nelu Tataru reactioneaza dur dupa criza de ras pe care medicul Alexandru Rafila a avut-o in timp ce ii citea una dintre declaratiile referitoare la situatia pandemiei in Romania. Medicul Rafila, asa cum nu a mai fost vazut vreodata in contextul pandemiei de COVID-19, in decursul a sase luni de criza sanitara, autoritatile s-au aratat .

Nelu Tataru: Speram ca in urmatoarea saptamana sa putem asista la o stabilizare a numarului de cazuri de coronavirus. Sunt spitale in care se lucreaza la capacitate maxima

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata ca spera ca saptamana viitoare sa se ajunga la o stabilizare a numarului cazurilor de infectari cu noul coronavirus, insa acest lucru tine doar de.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre zonele de risc din Romania: Principalelesurse de infectare sunt transportul navetistilor si turismul (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata, despre zonele cu cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus, explicand ca principalele surse de contaminare sunt transportul navetistilor si.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru de la sefia Ministerului Sanatatii

Primarul general Gabriela Firea afirma vineri, dupa ce medicul militar Ionel Oprea a fost pus sa coordoneze activitatea DSP Bucuresti, ca militarii sunt pusi sa acopere prostia si afacerile din pandemie si acuza Guvernul de minciuna si manipulare. Primarul general cere din nou demisia sau demiterea ministrului Nelu Tataru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )