Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nelu Tataru: E posibil ca in decembrie sa vina prima transa de vaccinuri anti-COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: E posibil ca in decembrie sa vina prima transa de vaccinuri anti-COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri seara, ca prima transa de vaccinuri anti-COVID-19 ar putea ajunge in tara in luna decembrie, scrie Agerpres. Ministrul a fost intrebat despre faptul ca vaccinul a intrat intr-o pauza tehnologica. La una din firmele la care Comisia Europeana are contracte intr-adevar este intr-un studiu de faza 3, inseamna si pacienti sau subiecti cu comorbiditati si atunci orice incident opreste acel studiu, iar o echipa independenta evalueaza acel pacient. Asta este procedura. Ramane ca cele 300 de milioane de doze achizitionate de Comisia Europeana cu un posibil plus de inca 100 de milioane sa vina in decembrie, o prima transa de 30 de milioane, iar in primul trimestru al anului viitor sa putem beneficia de ele, a spus Nelu Tataru, la Digi 24. continuă pe Hotnews

NELU TATARU: Prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie, iar apoi vor urma altele, pana la finalul lunii noiembrie.

Vaccinul de coronavirus, in Romania: Nelu Tataru a anuntat cand vine prima transa

La aproximativ 24 de ore dupa ce dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirus a fost suspendata in timpul testelor finale, Nelu Tataru a venit cu o promisiune interesanta. in timp ce curentul.

Nelu Tataru anunta cand vom primi vaccinurile anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri seara, ca prima transa de vaccinuri anti-COVI.

Tataru anunta ca prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie, iar apoi vor urma altele, pana la finalul lunii noiembrie. Anul acesta am achizitionat 3 milioane, iar din informatiile noastre din farmaciile cu circuit deschis s-au cumparat in jur de 500. 000 de doze, a mentionat Tataru.

Romania ar putea primi in decembrie prima transa de vaccin anti - Covid

Romania ar putea primi in decembrie prima transa de vaccin anti - Covid, a anuntat, miercuri seara, .

NELU TATARU: Sper ca in 8-10 luni sa putem prezenta Parlamentului o lege a reformei in sanatate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca isi mentine parerea conform careia 80 la suta dintre managerii unitatilor sanitare nu corespund, el acuzand politizarea conducerilor in spitale si Directiile de Sanatate Publica. in acest context, Nelu Tataru isi exprima speranta ca in urmatoarele opt sau zece luni Guvernul va putea propune Parlamentului o noua lege a Sanatatii.

NELU TATARU: Adeverinta de revenire in colectivitate se va prezenta si pe parcursul primei saptamani de scoala

Adeverinta de revenire in colectivitate care se elibereaza la inceputul fiecarui ciclu de studiu se va prezenta si pe parcursul primei saptamani de scoala, pentru a da posibilitatea medicilor de familie sa poata consulta si evalua toti copiii, a declarat astazi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

NELU TATARU: incurajez construirea unui spital municipal de urgenta la Pitesti

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta ca incurajeaza constructia unui spital municipal de urgenta la Pitesti, considerand ca o astfel de unitate medicala este necesara, conform Agerpres.

NELU TATARU: Am cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, la Pitesti, ca le-a cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia in contextul reducerii numarului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID, conform Agerpres.

NELU TATARU: Propunerea Ministerului Sanatatii este de prelungire a starii de alerta

Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta, in contextul evolutiei actuale a pandemiei, a anuntat, joi, la Pitesti, ministrul Nelu Tataru, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )