Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nepoata necunoscuta a Regelui Mihai. Poarta numele primelor trei regine ale Romaniei, are 18 ani si locuieste in Franta

Antena3 Antena3,
Nepoata necunoscuta a Regelui Mihai. Poarta numele primelor trei regine ale Romaniei, are 18 ani si locuieste in Franta

Regele Mihai lasa in urma doi nepoti si trei nepoate: Nicolae si Michael, Elisabeta Karina, Angelica Margareta si Elisabeta Maria. Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie este nepoata Regelui Mihai. continuă pe Antena3

R. Moldova: Maia Sandu propune ca o strada importanta din Chisinau sa reprimeasca numele regelui Mihai

Partidul Actiune si Solidaritate din Republica Moldova, condus de Maia Sandu, propune ca o strada importanta din capitala Chisinau sa reprimeasca numele Regelui Mihai.

PAS solicita ca o strada din Chisinau sa poarte numele regelui Mihai

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) de la Chisinau propune ca strada Serghei Lazo din capitala Republicii Moldova sa fie redenumita si sa poarte numele regelui Mihai si a lansat un apel public in acest sens.

Pelerinaj la locuinta Regelui Mihai de la Aubonne. Declaratiile emotionante ale primarului localitatii elvetiene

Mama fostului principe Nicolae se afla vineri seara la Aubonne alaturi de trei dintre surorile ei. Resedinta din Elvetia a Regelui Mihai a devenit un loc de pelerinaj, iar zeci de cunoscuti ai familiei regale au.

Onoram astazi, cu profund respect, memoria regelui Mihai I al Romaniei

ACTUALIZARE 15:45 Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut astazi, la Palatul Parlamentului, o alocutiune in cadrul sedintei solemne comune a Parlamentului in care a precizat ca astazi se onoreaza memoria regelui Mihai I al Romaniei, adaugand ca Alteta sa a purtat pe umeri o grea domnie in momente foarte dificile ale istoriei noastre, potrivit unui comunicat de presa al Presidency. ro -------- *ACTUALIZARE 15:17 Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a inceput.

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

PSD Dolj iese in strada, duminica, pentru o actiune de comemorare a regelui Mihai, la Craiova

PSD Dolj a anuntat ca va mobiliza, duminica, toate structurile din judet, primarii si consilierii, pentru a-i aduce un omagiu regelui Mihai, in Piata Tricolorului din Craiova. Actiunea de omagiere este programata la ora 11. 00, la bustul regelui Mihai din Piata Tricolorului, transmite news. ro.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai! Regele Mihai I va deveni Sfantul Mihai I?

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat ca va propune canonizarea regelui Mihai. Dan Badic vrea sa mearga cu propunerea la Patriarhul Daniel. Tot el spune ca ar fi nevoie de 50. 000 de semnaturi.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat, pentru TVR, ca va propune canonizarea regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un sfant, spune Dan Badic, apropiat al regelui Mihai.

Sedinta solemna a Parlamentului in memoria Regelui Mihai. Iata mesajul transmis de Custodele Coroanei, Principesa Margareta - VIDEO

Custodele Coroanei regale, Principesa Margareta, a tinut un discurs in memoria regelui Mihai. Am pierdut ca intreaga natiune un parinte de aceea suntem uniti in doliu, a spus ea,.

Sedinta solemna in Parlament pentru comemorarea Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane si Patriarhul Daniel sunt prezenti

UPDATE - Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Patriarhul Daniel sunt prezenti, luni, la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )