Libnet.ro
UNICEF

22:00

Netflix, ironii la adresa Vioricai Dancila: Ce mesaj apare pe pagina de Facebook a companiei(FOTO)

B1 B1,
Netflix, ironii la adresa Vioricai Dancila: Ce mesaj apare pe pagina de Facebook a companiei(FOTO)

Nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de premier a provocat un val de ironii pe retelele de socializare. O ironie subtila a venit si din partea Netflix Romania, parte a celei mai mari companii. continuă pe B1

Agramat, dar revoltat! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila.

AGRAMAT, dar REVOLTAT! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila.

Opozitia iese la atac: Dezvaluiri despre presupuse legaturi ale Vioricai Dancila cu dosarul de abuz in serviciu al lui Liviu Dragnea

Opozitia lanseaza atacuri la adresa Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier. intr-o postare pe Facebook, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel scrie asistenta de la Parlamentul European.

Iohannis a pierdut aproape 1.500 de fani pe pagina de Facebook din momentul anuntului privind desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut aproape 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru.

Presedintele Iohannis a pierdut peste 1.500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro.

UPDATE Presedintele Iohannis a pierdut peste 3.000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 3. 000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro. Klaus Iohannis a pierdut un numar important de fani - peste 10. 000 - si in februarie 2016, din cauza declaratiei sale in urma evacuarii televiziunilor Antena Group de catre ANAF.

Pippidi, despre desemnarea Vioricai Dancila drept premier: Partea obscura a statului a primit o lovitura zdrobitoare (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat joi in cadrul emisiunii Talk B1 ca prin numirea Vioricai Dancila in functia de premier, serviciile au incasat o lovitura de.

Udrea, reactie neastepta la numirea Vioricai Dancila ca premier

Elena Udrea a avut o reactie neastepta la numirea Vioricai Dancila ca premier, despre care spune ca este un prim-ministru care nu i-a fost indicat lui Dragnea de catre Securitate. De data.

Cate like-uri a pierdut Iohannis in 24 de ore de la acceptarea Vioricai Dancila ca prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut mii de like-uri in primele 24 de ore de la acceptarea propunerii PSD pentru functia de prim-ministru, adica a Vioricai Dancila.

Legile justitiei din Romania, subiect de dezbatere in Parlamentul European. Liderul grupului Verzilor: Suntem ingrijorati ca statul de drept in Romania este in pericol/ Plus: Ce spune despre nominalizarea Vioricai Dancila in functia de prim-ministru

Grupul europarlamentar al Verzilor/Aliantei Libere Europene a propus ca, in luna februarie, in Parlamentul European sa aiba loc o dezbatere privind legile justitiei din Romania, iar la nivelul presedintilor grupurilor exista deja un acord de principiu in acest sens. Ska Keller, co-presedinte al grupului europarlamentar al Verzilor, a declarat pentru HotNews. ro ca statul de drept in Romania este in pericol, iar guvernul nu asculta cu atentie societatea civila. O decizie formala privind organizarea acestei dezbateri urmeaza sa fie luata. Vezi in articol un scurt interviu cu Ska Keller. Ce spune aceasta despre nominalizarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )