Libnet.ro
UNICEF

16:00

New York Times: Aleksei Navalnii intentioneaza sa revina in Federatia Rusa

Adevărul Adevărul,
New York Times: Aleksei Navalnii intentioneaza sa revina in Federatia Rusa

Opozantul rus Aleksei Navalnii intentioneaza sa revina in Federatia Rusa, dupa ce va primi tratamentul necesar in clinica Charite din Berlin. Acest lucru l-ar fi declarat politicianul rus procurorilor germani, scrie New York Times cu referire la surse de incredere din serviciul german de securitate. continuă pe Adevărul

Aleksei Navalnii se simte tot mai bine. Opozantul rus s-a ridicat singur din pat

Clinica din Berlin unde a fost internat opozantul rus Aleksei Navalnii a anuntat luni, 14 septembrie, ca politicianul se simte mult mai bine. Navalnii nu mai are nevoie de ventilatie mecanica. Mai mult decat atat, el se ridica deja singur din pat si este in stare sa mearga cativa pasi de sine statator.

FOTO Aleksei Navalnii, prima fotografie de pe patul de spital: Ieri am putut respira toata ziua singur

Opozantul rus Aleksei Navalnii a publicat marti, 15 septembrie, pe contul sau de Instagram, prima fotografie dupa ce a fost otravit cu agent neurotoxic de tip noviciok. Fotografia confirma anuntul clinicii Charite din Berlin, unde a fost internat politicianul, ca el nu mai are nevoie de ventilatie mecanica si se ridica deja singur din pat.

Spitalul Charite: Starea lui Aleksei Navalnii continua sa se imbunatateasca. E capabil sa coboare din pat pentru perioade scurte de timp

Starea lui Aleksei Navalnii continua sa se imbunatateasca, a anuntat luni Spitalul Charite din Berlin, unde opozantul rus este tratat inca din 22 august, dupa ce a fost otravit cu un agent neurotoxic din gr.

Laboratoarele din Franta si Suedia confirma ca Aleksei Navalnii a fost otravit cu noviciok

Guvernul german a anuntat ca prezenta agentui neurotoxic de tip noviciok in organismul opozantului rus Aleksei Navalnii a fost confirmata si de laboratoarele din Franta si Suedia.

Alegeri locale in Rusia: Milioane de rusi sunt asteptati la urne, dupa ce liderul opozitiei Aleksei Navalnii a fost otravit

Milioane de alegatori sunt asteptati la urne intr-o serie de alegeri locale din Rusia, BBC News comentand ca acesta ar fi un prim test pentru partidul lui Vladimir Putin Rusia Unita, dupa episodul otravirii liderului opozitiei Aleksei Navalnii, care se afla in continuare intr-un spital din Germania.

Cu ce colectii au venit designerii la New York Fashion Week 2020

Chiar si pe timp de pandemie, marii designeri ai lumii si-au pregatit colectiile pentru sezonul de primavara 2021. Colectii vestimentare pe care le-au prezentat in cadrul unui altfel de New York Fashion Week 2020! .

Dr.Theo Trandafirescu (New York): Vaccinul COVID-19 se tine la minus 70 de grade Celsius. Putine clinici si spitale din Romania au conditii pentru asta

Medicul Theo Trandafirescu, profesor universitar la facultatea de medicina Mount Sinai si multispecializat in Medicina Interna, Pneumologie si Terapie Intensiva, cu experienta de peste 25 de ani in New York, a declarat, in cadrul unui interviu exlusiv Antena 3 ca un eventual vaccin anti-COVID-19 va avea nevoie de niste conditii de depozitare, transportare si administrare foart greu de indeplinit.

Alexei Navalnii nu renunta la lupta impotriva lui Vladimir Putin. Planuieste sa se reintoarca in Rusia

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, intentioneaza sa se intoarca in Rusia imediat ce isi revine dupa ce a fost otravit, a informat luni New York Times, citand un oficial german de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )