Libnet.ro
UNICEF

10:30

News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

România Liberă România Liberă,
News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca cea mai mare realizare a mandatului sau a fost inl. continuă pe România Liberă

Reteaua Regina Maria a inaugurat cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat miercuri policlinica privata de pediatrie The Light, cea mai mare de acest tip, din Bucuresti. Centrul medical, cu sediul in cladirea de birouri The Light ONE cuprinde sI clinica Kinetic Sport and Medicine, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

Fantezia lui cea mai mare era sa isi vada sotia facand amor cu cel mai bun prieten al lui. Barbatul le-a impartasit ideea, iar ceea ce a urmat i-a schimbat viata: Am fost foarte fericit pana acum, dar...

Un barbat se confrunta cu dilema vietii lui dupa ce i-a spus sotiei ca cea mai mare fantezie a lui e sa o vada cand face amor cu prietenul sau cel mai bun. Viata lui s-a schimbat acum radical. Mereu am.

Sectiile de vot din Diaspora s-au inchis! Care sunt rezultatele provizorii si unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta

Votul din strainatate pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat! Ultimele sectii de votare de peste hotare unde romanii au putut sa-si exprime votul au fost cele de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii si Canada. Unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta si care sunt rezultatele provizorii? Votul din Diaspora s-a incheiat Diaspora .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul tarilor din DIASPORA cu cea mai mare prezenta la vot

Peste saptemilioane de romani au votat pana in acest moment in Romania si in strainatate. Tarile cu cea mai mare prezenta la vot, pana in acest moment, sunt Italia, Marea Britanie, Spania,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Topul judetelor cu cea mai mare prezenta la vot: Ilfov, Cluj si Brasov conduc in clasament

Peste 5,3milioane de romani din tara au votat duminica, pana la ora 15. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. Judetele cu cea mai mare prezenta la vor, pana la transmiterea.

UPDATE Topul judetelor cu cea mai MARE prezenta la vot: Ilfov, Cluj, Sibiu si Brasov conduc in clasament

UPDATE, ora 19. 00 Peste 8,2 milioane de romani din tara au votat, pana la ora 19. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. La momentul mentionat, cea mai mare prezenta se inregistra in: Iflov -.

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

Topul judetelor la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a fost cea mai mare prezenta la vot pana la ora 21:00

Antena 3 prezinta topul judetelor la alegerile prezidentiale. Cea mai mare prezenta la vot a fost in judetul Ilfov, cu un procent de20,42%.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate, cea mai buna rezolvare a impasului politic din Romania (VIDEO)

Alegerile anticipate raman cea mai buna varianta pentru a rezolva impasul politic in care se afla Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. intrebat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )