Libnet.ro
UNICEF

09:45

Newsweek:Pesta porcina africana, tinuta la secret n Teleorman.Directorul DSV:Faceam un dezavantaj la judet daca aveam vreo suspiciune.

Hotnews Hotnews,
 Newsweek:Pesta porcina africana, tinuta la secret n Teleorman.Directorul DSV:Faceam un dezavantaj la judet daca aveam vreo suspiciune.

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Teleorman a fost tinut la secret timp de doua saptamani de reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare DSV), desi legislatia europeana si nationala ii obliga sa raporteze imediat toate cazurile suspecte, scrieNewsweek. continuă pe Hotnews

Noua etapa in lupta cu pesta porcina africana: impuscarea porcilor mistreti

La Buzau, unde au fost confirmate patru focare de pesta porcina africana, au fost impuscati peste 200 de mistreti. inca cel putin 2. 000 mai trebuie eliminati, spun autoritatile, insa vanatoarea de mistreti, in aceasta perioada, se dovedeste a fi o operatiune extrem de dificila.

Alerta in Buzau. A fost descoperit un nou focar de pesta porcina africana

In satul Amara, comuna Balta Alba, a fost identificat al patrulea focar de pesta porcina africana, conform unui comunicat al Prefecturii Buzau. VirusulPPA a fost confirmat la un porc domestic mort.

Pesta porcina africana a ajuns si in judetul Teleorman

Alerta in Teleorman. Un focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatea Slobozia Mandra. Virusul a fost descoperit la un porc mort aruncat langa o padure. Toate gospodariile din zona sunt acum.

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Filtre ale politistilor olteni in tot judetul, in urma cazurilor de pesta porcina africana din Teleorman. O noua localitate din Olt in pericol

Politistii din Olt sunt in garda dupa ce cinci localitati din Olt, in total noua sate, au fost puse, miercuri, 17 octombrie, sub supraveghere din cauza pestei porcine africane. inca o comuna din Olt se invecineaza cu un nou focar de pesta, confirmat joi in Teleorman.

Teleorman: Pesta porcina africana, descoperita pe domeniul de vanatoare al lui Liviu Dragnea

Cei doi porcimorti din cauza pestei africane si gasiti in apropierea padurii din localitatea Slobozia Mandra din Teleorman, ar fi fost descoperiti pe domeniul de vanatoare al familiei Dragnea,.

50 de porci santinela au fost plasati in gospodariile afectate de pesta porcina africana din Insula Mare a Brailei

Autoritatile sanitar veterinare vor sa afle daca virusul pestei porcine a fost eradicat sau e nevoie de extinderea perioadei de carantina.

Pesta porcina a ajuns si in Teleorman. A fost activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt. Potrivit unei.

Dragnea, reactie dupa ce pesta porcina a lovit Teleormanul: Nu sunt angajat la ferma fiului meu. Nu ma intereseaza

Liviu Dragnea a declarat ca nu stie daca ferma fiului sau este afectata de pesta porcina. Asta in contextul in care tocmai a fost confirmat primul focar de pesta porcina africana in judetul.

Daea combate pesta porcina cu teoria conspiratiei: imi pun semne de intrebare daca a fost pus intentionat

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca se intreaba daca pesta porcina africana a fost declansata intentionat, in conditiile in care virusul a ajuns si in judetul Teleorman. Reactia ministrului a venit in contextul in care fiul liderului PSD Liviu Dragnea,Valentin Stefan Dragnea, detine o ferma de porci in judetul Teleorman.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )