Libnet.ro
UNICEF

18:30

Newsweek: De ce ne pronuntam mpotriva vizitei lui Donald Trump n Regatul Unit

Hotnews Hotnews,
 Newsweek: De ce ne pronuntam mpotriva vizitei lui Donald Trump n Regatul Unit

In Regatul Unit, primarul din Sheffield a starnit valva pe internet in momentul cand a spus ca Donald Trump e un om de nimic si i-a interzis intrarea in oras. Cam in acelasi timp, am aflat ca unui balon gigantic in forma de bebelus de culoare portocalie i s-a permis sa pluteasca deasupra Londrei. Nu e greu sa simti un sentiment de mandrie nationala in fata unei asemenea actiuni de protest fermecator de britanic, scrie de Caroline Lucas in Newsweek, potrivit Rador. continuă pe Hotnews

Proteste puternice la Londra in timpul vizitei lui Donald Trump. LIVE VIDEO

Protestatari au lansat vineri pe cerul Londrei, langa cladirea parlamentului britanic, un balon portocaliu de sase metri reprezentandu-l pe Donald Trump ca pe un bebelus in scutece, informeaza agentia de presa.

UPDATE Donald Trump lanseaza un atac violent mpotriva Berlinului: Germania e prizoniera Rusiei / Este controlata total de Rusia

Presedintele american Donald Trump a acuzat miercuri Germania ca este prizoniera Rusiei, deoarece cumpara de la Moscova o mare parte din energia sa, intr-o declaratie facuta inaintea deschiderii summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP.

Unde va sunt manierele, dl presedinte?, l ntreaba un ministru adjunct britanic pe Donald Trump

Un ministru adjunct din cabinetul premierului Theresa May l-a intrebat pe Donald Trump: Unde va sunt manierele, dl presedinte?, dupa ce liderul american a publicat strategia pentru Brexit, intr-un interviu publicat de The Sun in timpul vizitei sale in regat, scrie Reuters.

Unde va sunt manierele, dl. presedinte?, l ntreaba un ministru adjunct britanic pe Donald Trump

Un ministru adjunct din cabinetul premierului Theresa May l-a intrebat pe Donald Trump: Unde va sunt manierele, dl. presedinte?, dupa ce liderul american a criticat strategia pentru Brexit, intr-un interviu publicat de The Sun in timpul vizitei sale in regat, scrie Reuters.

Donald Trump, AVERTISMENT DUR pentru Theresa May: Un Brexit soft va UCIDE acordul comercial cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis un mesaj clar premierului britanic Theresa May, in contextul in care aceasta a propus ca Regatul Unit sa pastreze o relatie economica stransa cu UE dupa.

Donald Trump, asteptat cu ostilitate la Londra

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a inceput joi prima sa vizita oficiala in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, marcata de doua evenimente importante: intalnirea cu premierul britanic, Theresa May, si primirea sa de catre regina Elisabeta a II-a la castelul Windsor.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

Donald Trump in vizita la Londra. Gestul neasteptat pe care l-au facut Theresa May si presedintele american

Donald Trump si Melania Trump au fost primiti, joi seara, la o receptie oficiala, care a avut loc la Palatul Blenheim, in Oxfordshire. Liderul american si sotia lui au fost primiti cu toate onorurile,.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Donald Trump, in vizita oficiala in Marea Britanie

Donald Trump si sotia sa, Melania, au ajuns la Londra, acolo unde presedintele american va avea o intalnire cu Regina Elisabeta si una cu Theresa May. Trump si va lua parte la o cina,la Palatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )