Libnet.ro
UNICEF

15:46

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Reactia lui Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Reactia lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT. continuă pe Adevărul

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Tudorel Toader: Sa asteptam

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA. Fiti de acord ca nu monitorizez.

Niciun candidat la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA, pna acum. Toader: Cred case vor nscrie mai multi dect atunci cnd a fost procedura pentru DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT, transmite Mediafax.

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Tudorel Toader: Sa asteptam pana luni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT.

Nu vrea nimeni sefia DNA? Tudorel Toader: Pana miercuri nu s-a inscris niciun candidat (VIDEO)

Desi luni este termenul limita pentru depunerea dosarului de inscriere in concursul pentru functia de procuror-sef al DNA, niciun procuror nu a s-a inscris pana miercuri DNA, a dezvaluit chiar ministrul.

Rezultate mai bune decit anul trecut la concursul national pentru ocuparea posturilor didactice vacante si rezervate

Rezultatele sunt bune la concursul national pentru ocuparea posturilor didactice vacante si rezervate din invatamantul dambovitean, sesiunea iulie 2018, potrivit Inspectoratului Scolar Dambovita.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )