Libnet.ro
UNICEF

16:16

Nicola Sturgeon: Boris Johnson trebuie sa accepte un nou referendum pentru independenta Scotiei

Hotnews Hotnews,
 Nicola Sturgeon: Boris Johnson trebuie sa accepte un nou referendum pentru independenta Scotiei

Premierul britanic Boris Johnson trebuie sa se concentreze asupra realitatii si sa recunoasca faptul ca Partidului National Scotian SNP) i s-a oferit un mandat de a organiza un nou referendum pentru independenta, a declarat liderul regional Nicola Sturgeon. continuă pe Hotnews

Nicola Sturgeon spune ca Scotia trebuie sa organizeze al doilea referendum

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Rega.

Boris Johnson se opune unui nou referendum pentru independenta Scotiei

Premierul britanic, Boris Johnson, i-a transmis vineri seara prim-ministrului scotian, Nicola Sturge.

Premierul Boris Johnson NU este de acord cu un al doilea referendum pentru independenta Scotiei in 2014, poporul scotian alegea sa ramana in Regatul Unit

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis prim-ministrului scotian Nicola Sturgeon ca nu ii va sprijini planul privind un al doilea referendum pentru indepedenta, intr-un clinci ce a avut loc la doar cateva or.

Sefa executivului scotian cere un nou referendum privind independenta: Boris Johnson nu are un mandat solid de a scoate Scotia din Uniunea Europeana

Lidera executivului scotian Nicola Sturgeon a declarat, dupa alegerile desfasurate joi, in Marea Britanie, ca Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Re.

Scotienii vorbesc iar de independenta dupa alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Regatul Unit dupa victoria zdrobitoare a nationalistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi, a declarat vineri lidera executivului scotian Nicola Sturgeon, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

Mars de protest la Londra dupa victoria lui Boris Johnson: Nu e premierul meu

Sute de protestatari zgomotosi au marsaluit vineri prin centrul Londrei pentru a protesta impotriva rezultatului alegerilor din Marea Britanie, strigand Boris Johnson nu e premierul meu si Boris, Boris, Boris: Afara, afara, afara, relateaza Agerpres, preluand Reuters.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

Reactiile liderilor lumii dupa victoria lui Boris Johnson in alegeri: Trump vede un semn profetic pentru ce se va intampla in SUA, Putin vrea un dialog constructiv, iar UE se declara pregatita pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind Brexit

Liderii UE au afirmat vineri ca sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, in contextul victoriei obtinute de Partidul Conservator in scrutinul legislativ. Presedintele american Donald Trump vede in victoria zdrobitoare a premierului britanic Boris Johnson un semn bun pentru realegerea sa in 2020 la scrutinul prezidential din SUA, iar presedintele rus Vladimir Putin a spus ca isi doreste un dialog constructiv cu Johnson dupa victoria clara a acestuia, cele doua tari avand relatii dificile.

Boris Johnson: Parlamentul va vota Brexitul inainte de Craciun

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat ca parlamentarii vor vota acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana inainte de Craciun. Vom duce Brexitul la bun sfarsit! Avem sprijin 100% si.

incurajat de victoria istorica obtinuta in alegeri, Boris Johnson isi doreste Brexitul pana la Craciun

Deputatii britanici vor vota inainte de Craciun acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat, sambata, premierul conservator Boris Johnson, relateaza DPA.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )