Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nicolas Maduro a castigat alegerile prezidentiale din Venezuela

Antena3 Antena3,
Nicolas Maduro a castigat alegerile prezidentiale din Venezuela

Nicolas Maduro a fost reales duminica presedinte al Venezuelei, informeaza Reuters, din sursa oficiala. Procesul electoral a fost contestat atat in tara, cat si pe plan extern, transmit agentiile de presa in. continuă pe Antena3

Nicolas Maduro a castigat inca un mandat ca presedinte al Venezuelei

Nicolas Maduro a castigat inca un mandat de sase ani ca presedinte al Venezuelei in urma unui scrutin marcat de boicotul opozitiei si de fraude, anunta BBC.

Nicolas Maduro, reales presedinte al Venezuelei. SUA nu recunosc alegerile si aplica noi sanctiuni

Nicolas Maduro a fost reales in functia de presedinte al Venezuelei, duminica, dupa alegerile anticipate. Maduro a castigat un nou mandat de 6 ani cu 67. 7% din voturile alegatorilor. Pe locul secund in.

Nicolas Maduro a cstigat nca un mandat ca presedinte al Venezuelei

Nicolas Maduro a castigat inca un mandat de sase ani ca presedinte al Venezuelei in urma unui scrutin marcat de boicotul opozitiei si de fraude, anunta BBC. Dupa numararea a peste 90% din voturi, Maduro, in varsta de 55 de ani a obtinut 67. 7% din voturi, adica 5,8 milioane, a anuntat sefui Consiliului Electoral National,Tibisay Lucena, potrivit news. ro.

inca un mandat ca presedinte al Venezuelei

Nicolas Maduro a castigat inca un mandat de sase ani ca presedinte al Venezuelei in urma unui scrutin marcat de boicotul opozitiei si de fraude, informeaza News. ro .

Reales ca presedinte al Venezuelei

Nicolas Maduro a castigat inca un mandat de sase ani ca presedinte al Venezuelei in urma unui scrutin marcat de boicotul opozitiei si de fraude, informeaza News. ro.

S-a terminat! ANUNTUL despre alegerile prezidentiale care va da FIORI PESEDISTILOR: Candidatul nostru e TARICEANU

Teodor Melescanu, ministru al Afacerilor Externe si vicepresedinte al ALDE, a afirmat ca, pentru moment, in mod evident, candidatul potential al formatiunii la viitoarele alegeri prezidentiale este Calin.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )