Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nicolas Sarkozy, trimis in judecata pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Nicolas Sarkozy, trimis in judecata pentru coruptie

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, a fost audiat miercuri in dosarul privind campania sa prezidentiala din anul 2007, care ar fi fost finantata de fostul dictator libian, Muammar. continuă pe Antena3

Nicolas Sarkozy a fost eliberat din arest

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a fost eliberat din arest miercuri seara, dupa doua zile de audieri cu privire la acuzatiile conform carora fostul dictator libian Moamer Kadhafi i-ar fi finantat campania electorala in 2007, transmite AFP.

Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv, in cadrul anchetei privind suspiciuni de finantare a campaniei pentru prezidentialele din 2007 de catre Libia lui Muammar Gaddafi, anunta AFP, care citeaza surse apropiate dosarului.

Nicolas Sarkozy a fost eliberat din arest

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost eliberat astazi dupa 26 de ore de arest in cadrul a.

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, retinut de politisti

Fostul presedinte din Franta, Nicolas Sarkozy, a fost retinut de politisti in cadrul unei anchete privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din anul 2007. Acesta e acuzat.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2007, informeaza postul Digi24.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut, marti, intr-un dosar cu privire la finantarea ilegala a campaniei sale electorale pentru alegerile prezidentiale din 2007, pe care le-a castigat, transmite cotidianul Le Monde, potrivit Agerpres.

UPDATE Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie / Fostul presedinte francez ar fi anchetat pentru banii primiti in campania electorala de la Libia lui Gaddafi

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politiei, el fiind investigat in privinta finantarii campaniei electorale, a declarat Reuters o sursa judiciara.

Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru prezidentialele din 2007, informeaza Reuters. Sarkozy este acuzat ca ar fi primit nu.

Nicolas Sarkozy, audiat in dosarul finantarii campaniei sale prezidentiale

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, a fost audiat miercuri in dosarul privind campania sa prezidentiala din anul 2007, care ar fi fost finantata de fostul dictator libian, Muammar.

Tulcea: Un profesor si un elev au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Un profesor si un elev de la un liceu din Tulcea au fost trimisi in judecata pentru dare de mita si complicitate la infractiune. Persoanele sunt acuzate ca au colaborat in perioada mai - septembrie 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )