Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nicole Tender, sotia afaceristului Ovidiu Tender: Alina Bica a plecat din Costa Rica, in Panama

Adevărul Adevărul,
Nicole Tender, sotia afaceristului Ovidiu Tender: Alina Bica a plecat din Costa Rica, in Panama

Nicole Tender, sotia omului de afaceri Ovidiu Tender, a spus marti, la sediul Curtii Supreme dupa ce a fost audiata in calitate de martor in dosarul Alinei Bica-Videanu, ca fosta sefa a DIICOT a plecat din Costa Rica si ca s-a mutat in Panama. continuă pe Adevărul

Nicole Tender: Am auzit ca Alina Bica a plecat din Costa Rica. E n Panama

Nicole Tender, sotia omului de afaceri Ovidiu Tender, a spus marti la sediul instantei supreme, dupa ce a fost audiata in dosarul Alinei Bica, ca fosta sefa a DIICOT a plecat din Costa Rica si s-a mutat in Panama, potrivit Mediafax.

BOMBA ZILEI! Alina Bica A FUGIT din Costa Rica! SOC - Unde se afla fosta sefa DIICOT

Alina Bica nu se mai afla in Costa Rica, tara in care a plecat la inceputul acestui an, dupa ce a fost acuzata in mai multe dosare. Nicole Tender, sotia omului de afaceriOvidiu Tender, a fost.

Nicole Tender, audiata la inalta Curte. Ce cadouri de LUX i-a facut Alinei Bica sotia milionarului Tender

Sotia milionarului Ovidiu Tender, Nicole, a fost audiata, marti, la inalta Curte, in calitate de martor in dosarul in care sotul sau a facut denunt impotriva fostei sefe DIICOT, Alina Bica. Astfel,.

Procesul in care fosta sefa DIICOT Alina Bica este judecata alaturi de fostul ministru Adriean Videanu se apropie de final

Curtea Suprema va audia astazi ultimii martori in dosarul in care fosta sefa DIICOT, Alina Bica este acuzata de favorizarea faptuitorului, dosar in care a fost condamnata in prima instanta la4 ani cu executare. in acelasi dosar,fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru complicitate la abuz in serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )