Libnet.ro
UNICEF

13:30

Niculae Badalau spera ca Mihai Tudose va ramane premier: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii

Hotnews Hotnews,
 Niculae Badalau spera ca Mihai Tudose va ramane premier: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si-a exprimat luni speranta ca premierul Mihai Tudose va ramane in functie, deoarece nu vede alta solutie, avertizand ca cei care doresc sa forteze demiterea primului ministru trebuie sa aiba si solutii. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

Niculae Badalau: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba...

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a avut luni o replica dura pentru cei care pregatesc indepartarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului. Numarul doi din PSD a declarat la.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Se cer capete in PSD. Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Mihai Tudose sau Carmen Dan

In plina zi in care numeroase voci din PSD indeamna la calm si la rezolvarea crizei din acest moment, presedintele executiv al partidului, Niculae Badalau, iese cu o declaratie extrem de.

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare.

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Tudose sau Dan

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau a facut o afirmatie soc im emisiunea Subiectiv, si anume ca maine trebuie sa se decida cine pleaca: fie premierul Mihai Tudose, fie.

Robert Negoita (PSD Sector 3): Profund in neregula, neprincipial daca s-au strans semnaturi pentru demiterea lui Mihai Tudose / De ce trebuie sa luam azi o decizie? / Si Niculae Badalau critica initiativa

Seful PSD Sector 3, Robert Negoita, a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, ca, daca informatia potrivit careia 30 de presedinti de organizatii judetene ale PSD au semnat in biroul lui Liviu Dragnea o cerere de retragere a sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, acest lucru ar fi profund in neregula si neprincipial.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Atac al lui Eugen Teodorovici la adresa lui Mihai Tudose si a ministrilor care il sustin pe premier

Presedintele Comisiei pentru buget din Senat, Eugen Teodorovici, intervine si el in conflictul din PSD si ii ataca pe Mihai Tudose si pe ministrii Transporturilor, Fondurilor Europene si Turismului, care si-au declarat sustinerea pentru premier, el spunand ca este nevoie ca cei care conduc partidul sa dea dovada de intelepciune si de pragmatism, astfel incat deciziile care vor fi adoptate luni in CEx sa asigure guvernarea acestei tari intr-un mod eficient si cu bun simt, scrie news. ro.

ULTIMA ORA Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier - oficial

Mihai Tudose si-a anuntat, luni seara, in sedinta CEx al PSD, demisia din functia de premier. Informatia a fost confirmata oficial de ministrul Agriculturii din Guvernul Tudose, Petre Daea, primul care a iesit din sediul PSD, dupa sedinta CEx. Tudose si-a anuntat demisia dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, ar urma sa asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid. Mihai Tudose, la iesirea din sediul PSD: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )