Libnet.ro
UNICEF

19:00

Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al Electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al Electrica

Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al Electrica SA, ca urmare a desemnarii sale in functia de Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. continuă pe Ziarul Bursa

Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al Electrica, dupa ce a fost numit secretar de stat

Electrica informeaza ca, in data de 10 decembrie 2019, Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al companiei pe care o detinea din februarie 2019, ca urmare a desemnarii sale in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Niculae Havrilet a fost numit secretar de stat n Ministerul Economiei

Niculae Havrilet, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), este unul dintre noii secretari de stat ai Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban. Pana la numirea in aceasta functie, Havrilet a fost consilier al ministrului economiei, Virgil Popescu.

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii a prim-ministrului Ludovic Orban, publicata vineri in Monitorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )