Libnet.ro
UNICEF

14:47

Nicusor Dan, despre acuzatiile Gabrielei Firea: A fost o campanie absolut murdara impotriva mea (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre acuzatiile Gabrielei Firea: A fost o campanie absolut murdara impotriva mea (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei a oferit o serie de declaratii in cursul zilei de miercuri, prezent la sediul PNL din Bucuresti. Candidatul sustinut de Partidul National Liber si de USR PLUS la. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre alegerile locale: E clar ca au fost nereguli. Si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a vorbit miercuri despre neregulile legate de alegerile locale din 27 septembrie, in contextul in care acuzatii de frauda au fostlansate cu privire la alegerea mai.

Pandele, despre esecul Gabrielei Firea: Cauza principala a fost echipa de ministri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 pana cand au pierdut alegerile

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primarul din Voluntari, pune esecul Gabrielei Firea pe seama echipei de ministri a PSD din 2017 si pana la pierderea alegerilor. Acesta acuza ELSCEN si pe fostii ministri ai Energiei care au lasat ca vina lipsei ape calde din Bucuresti sa cada asupra primarului general.

Noi rezultate partiale BEC: Nicusor Dan 42,79%, Gabriela Firea 37,98%. Situatia pe sectoare

Biroul Electoral Central a anuntat, marti seara, noi rezultate partiale pentru alegerile din Bucuresti. Potrivit acestora, Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a castigat Primaria.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

Imagini de colectie. Primarul ales Nicusor Dan sarbatoreste victoria la sediul de campanie (VIDEO)

Dupa o victorie entuziasmanta in alegerile pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan a ajuns la sediul de campanie, duminica noapte, unde a dat autografe si a baut sampanie alaturi de echipa sa si sustinatori.

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,8%, Gabriela Firea - 38,2%. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Rezultate la alegerile locale 2020 cele exit-poll, valabile la ora 21. 00, reconfirma victiroa lui Nicusor Dan in Bucuresti. HotNews. ro prezinta, rezultatele la alegerile locale 2020, exit-poll CURS-Avangarde, pentru Primaria Bucuresti si sectoare. Consiliul General Bucuresti: PSD si USR-PLUS, umar la umar cu - 33,1%, PNL - 17,2 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 21.

Nicusor Dan, despre eventuale fraude la alegerile din Capitala: Cred ca a fost mai grav decat in alti ani. Cat despre campania impotriva mea, s-au dat mii de telefoane mincinoase (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat suspiciunile de frauda la alegerile locale din Bucuresti si s-a aratat de parere ca, in 2020, situatia a fost mai grava decat in alti ani. in direct pe B1 TV, miercuri seara, el a de.

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

NICUSOR DAN, DESPRE ASIGURAREA APEI CALDE IN SEZONUL RECE: Ce pot sa promit este ca in acest interval de iarna vom asigura stocuri in caz de avarii

Nicusor Dan a declarat, intrebat despre situatia apei calde si a caldurii in sezonul rece, ca mandatul sau ca primar general va incepe undeva pe 10 octombrie si iarna va incepe pe 15 noiembrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, insa ii asigura pe Bucuresteni ca vor fi asiguratte stocurile pentru avarii. Despre pasajul Doamna Ghica acesta a spus ca este o construcitie ilegala pentru ca nu are PUZ si Studiul de Stabilitate a Cladirilor invecinate, scrie News.

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )