Libnet.ro
UNICEF

14:01

Nicusor Dan, despre candidatura lui Traian Basescu: E logic ce face PMP. Am fost un sustinator al ideii ca aceasta alianta sa fie formata din 4 partide

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, despre candidatura lui Traian Basescu: E logic ce face PMP. Am fost un sustinator al ideii ca aceasta alianta sa fie formata din 4 partide

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, luni seara, ca este logic, e legitim ce face PMP care a anuntat candidatura lui Traian Basesc la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a afirmat ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa reunte, lucru care nu s-a intamplat. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre candidatura lui Tariceanu: Lupta mea este cu Gabriela Firea

Candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, spune ca nu vrea sa acorde importanta stirii privind candidatura lui Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca lupta sa este cu actualul edil, Gabriela Firea. in privinta unei eventuale candidaturi a lui Traian Basescu, Nicusor Dan afirma ca este firesc ca PMP sa aiba propriul candidat.

Cum a reactionat Nicusor Dan cand a aflat ca Basescu va candida la Primaria Capitalei: Nu vreau sa blamez pe nimeni, dar...

Nicusor Dan a comentat, luni seara, decizia lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS afirma ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa renunte, lucru care nu s-a intamplat.

E oficial! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei a fost oficializata de presedintele PMP, Eugen .

Cutremur pe scena politica! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Decizie de ultima ora

UPDATE: Eugen Tomac confirma sursele Antena3. Suspans total in legatura cu candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Fostul presedinte a amenintat de mai multe ori ca se va inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei, dar celelalte partide nu prea l-au luat in serios.

Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie

Fostul presedinte si primar general Traian Baescu a declarat, luni seara, dupa ce a fost facut anuntul privind candidatura sa la Primaria Capitalei, ca fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie, dar mai optimisti, a afirmat Basescu care a precizat ca nu este in competitie cu Nicusor Dan.

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

Nicusor Dan: E legitim si logic ca PMP sa aiba propriul candidat la Capitala. Lupta va fi intre PSD si anti-PSD

Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, este de parere ca decizia PMP de a avea candidat propriu in cursa pentru postul de primar general al Bucurestiului este si legitima, si.

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

Contre mari in PNL! Ludovic Orban incearca sa il convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei

Sunt contre in PNL dupa ce presedintele partidului a decis cedarea candidaturilor pe sectoare in fata USR, iar acum ar putea ceda si in fata Partidului Miscarea Populara. Potrivit unor surse, Ludovic Orban va incerca sa-l convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei, pentru a-i mari sansele lui Nicusor Dan.

Traian Basescu: Sunt pregatit sa dau confortul vietii de la Bruxelles, inclusiv pensia de 1.500 de euro, pe o candidatura la Bucuresti (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a reiterat ca este pregatit sa reprezinte PMP in cursa pentru Primaria Capitalei daca nu vor avea un candidat mai bun. in direct pe B1 TV, luni, fostul presedinte si primar ge.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3213 seconds )