Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nicusor Dan, despre testarile in masa din Bucuresti: O cheltuiala inutila a banului public

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, despre testarile in masa din Bucuresti: O cheltuiala inutila a banului public

Nicusor Dan, candidat la Primaria Bucuresti, afirma ca cele doua testari in masa pentru coronavirus, derulate de Gabriela Firea, sunt o cheltuiala inutila a banului public. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre testarea bucurestenilor: Reprezinta o cheltuiala inutila a banului public. Este prematura si dubleaza efortul Ministerului Sanatatii

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca testarile in masa pentru infectia cu coronavirus, care incep in aceste zile pentru lo.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre testarea bucurestenilor: Reprezinta o cheltuiala inutila a banului public. Este prematura si dubleaza efortul Ministerului Sanatatii

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca testarile in masa pentru infectia cu coronavirus, care incep in aceste zile pentru lo.

Licitatie de peste 66,7 milioane de lei: MAI isi face un centru de servicii electronice in Sectorul 6 din Bucuresti pentru a simplifica interactiunea cu cetatenii si firmele

Ministerul Afacerilor Interne vrea sa implementeze in Sectorul 6 din Bucuresti un centru de servicii electronice, proiect care ar trebui sa simplifice accesul cetatenilor si mediului privat la serviciile electronice al acestui minister, potrivit unei licitatii demarate vineri in sistemul electronic de achizitii publice. Contractul, cu o valoare de peste 66,7 milioane lei, are ca principale obiective reabilitarea unei cladiri existente si transformarea acesteia intr-un centru de date performant, precum si construirea unui turn metalic de telecomunicatii inalt de 70 de metri, amplasat in vecinatatea cladirii.

FOTO |O mare parte a centrului vechi din Bucuresti devine pietonala din acest weekend

Cea mai mare parte a centrului vechi din Bucuresti devine pietonala in weekend, incepand cu 22 mai, a anuntat Primaria Capitalei.

Scandal intre autoritati pe tema gestionarii focarului din Bucuresti. 75 de persoane au fost infectate intr-un centru de batrani din Berceni

Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB) va face plangere penala impotriva DSP Bucuresti pentru ca nu a dispus testarea celor 479 de persoane 246 de angajati si 233 de beneficiari) ai Centrului Rezidential Berceni, dupa ce aici au fost confirmate 75 de cazuri de coronavirus. Reactia vine dupa ce DSP a amendat Centrul cu 20. 000 lei.

Focar de coronavirus la un camin de batrani din Bucuresti: 75 de persoane infectate

75 de persoane, locatari si angajati ai unui camin de batrani din sectorul 4 al Capitalei, au fost confirmati cu coronavirus. Conducerea azilului a fost amendata cu 20. 000 de lei pentru neglijenta in combaterea virusului.

Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Bucuresti: 75 de persoane infectate - rezidenti si angajati

75 de persoane - rezidenti si angajati ai unui camin de batrani din sectorul 4 al Capitalei - sunt infectate cu coronavirus, anunta Directia de Sanatate Publica. Potrivit DSP Bucuresti, focarul din caminul de batrani a izbucnit din cauza ca nu au fost instituite, de catre personalul medico-sanitar si administrativ, toate masurile care sa previna aparitia sau raspandirea de boli transmisibile. DSP a amendat conducerea caminului cu 20. 000 de lei.

Doua linii de tramvai din Bucuresti vor circula toata noaptea, incepand cu 1 iunie

Incepand cu data de 1 iunie, programul de functionare a liniilor de tramvai 1 si 10 va fi prelungit pe toata durata noptii, anunta Societatea de Transport Bucuresti STB), intr-un comunicat.

Violeta Alexandru, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka: Niciunul nu a dorit sa se intoarca acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a spus ca niciunul dintre cei 36 de muncitori din Sri Lanka nu doreste sa revina acasa. De asemenea, ministrul a mai spus ca au fost descoperite nereguli in urma verificarilor, una dintre ele fiind faptul ca DSP nu le-a explicat in ce conditii pot fi carantinati.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )