Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Au fost nereguli la aceste alegeri locale (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Au fost nereguli la aceste alegeri locale (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre situatia de la alegerile locale din Bucuresti, ocazie cu care a sustinut ca au existat nereguli. intrebat daca ar fi de acord ca. continuă pe B1

Nicusor Dan participa la sedinta conducerii PNL: Am venit sa-mi reafirm parteneriatul cu PNLpentru ca este un partid care m-a sustinut puternic in aceste alegeri locale (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, participa, miercuri, la sedinta conducerii PNL, in care liberalii analizeaza rezultatul alegerilor locale si urmeaza sa stabileasca politica de aliante la nivelul.

Nicusor Dan: Au fost 3 sectii in care am avut zero voturi. Presupun ca voturile mele au fost trecute catre alti candidati. Comic ca tocmai PSD sa acuze de frauda

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri, ca au fost trei sectii in care nu a avut niciun vot si crede ca voturile pe care presupune ca le-a avut au fost trecute catre alti candidati. in ce privesc acuzatiile de frauda venite dinspre PSD, acesta a relatat ca i se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

Firea: Daca as fi castigat inca un mandat, mi-ar fi fost aproape imposibil sa-l exercit

Gabriela Firea a facut, luni, un bilant al activitatii sale la Primaria Generala dupa ce a pierdut, duminica, in fata lui Nicusor Dan, competitia pentru un nou mandat.

Nicusor Dan, in PNL dupa alegeri? Raspunsul primarului ales la intrebarea momentului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a ajuns in fata sediului Partidului National Liberal unde a si a anuntat daca va intra in PNL, dupa ce a fost invitat sa participe la sedinta conducerii partidului.

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan chiar si dupa alegerile locale. Aceasta il critica pe Nicusor Dan precizand ca a jurat ca, daca pune piciorul in primarie, apa calda va fi livrata peste tot imediat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )