Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, intrebat daca primarii invinsi la locale care candideaza la parlamentare au nevoie de imunitate: E o ipoteza plauzibila. As paria ca s-au facut multe nereguli in primarie (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, intrebat daca primarii invinsi la locale care candideaza la parlamentare au nevoie de imunitate: E o ipoteza plauzibila. As paria ca s-au facut multe nereguli in primarie (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit, luni seara, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, despre situatia primarilor care au pierdut mandatele la alegerile locale din Capitala, dar care. continuă pe B1

Gabriela Firea, umilita de toti bucurestenii. Detaliile socante au fost observate si de Nicusor Dan

Alegerile locale s-au terminat, iar NIcusor Dan este cel care a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei. Din pacate pentru castigator, nu si-a putut inca prelua mandatul si o acuza pe Firea de acest lucru. Nicusor Dan: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor De la termniarea alegerilor locale razboiul dintre Gabriela Firea si .

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Instanta a respins cele 52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan: Cand isi va putea prelua acesta, oficial, mandatul de primar general al Capitalei (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, cele 52 de contestatii despuse cu privire la mandatul castigat de Nicusor Dan in urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Dupa ce instanta va.

Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Mandatul lui Nicusor Dan de primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva.

Prima reactie a lui Nicusor Dan dupa ce instanta i-a validat mandatul: in aceasta saptamana, voi putea prelua oficial functia

Primarul ales al Capitalei a reactionat pe Facebook dupa ce Curtea de Apel i-a validat definitiv mandatul, el spunand ca in aceasta saptamana isi va putea prelua oficial functia. Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale.

Instanta valideaza mandatul lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Judecatorii au constatat ca oamenii Gabrielei Firea au depus tardiv cele 52 de apeluri

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul de primar al Capitalei obtinut de Nicusor Dan la alegerile locale, dupa ce a respins ca tardiv formulate apelurile declarate de oamenii Gabrielei Firea impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti pronuntata in data de 12 octombrie.

Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc si, uneori,plin de neprevazut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, si a povestit despre lucruri din tineretea si studentia sa. Nicusor Dan dezvaluiri din studentie Noul primar al Bucurestiului nu si-a preluat inca mandatul, acuzand fostul detinator al acestei functii de multe probleme.

Nicusor Dan, mesaj plin de ura la adresa Gabrielei Firea dupa ce aceasta a anuntat ca este tot la primarie si ii place

Razboiul dintre Gabriela Firea si Nicusor Dan pare sa fie fara de sfarsit. in urma cu putin timp, actualul primar al Capitalei a postat o poza din biroul de la primarie, aceasta fiind insotita de un mesaj scurt, dar sfidator pentru Nicusor Dan, care asteapta cu nerabdare preluarea mandatului de primar general al Capitalei. Nicusor .

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Ce se intampla cu apa calda din acest moment. Este oficial, anuntul lui Nicusor Dan

Vesti nu tocmai bune pentru bucurestenii racordati la sistemul de termoficare. Primarul Nicusor Dan a anuntat ce se intampla cu apa calda si caldura din acest moment in Capitala. Anunt important pentru bucuresteni: ce se intampla cu apa calda Dupa trei zile in care s-au inregistrat temperaturi sub 10 grade, bucurestenii stau in frig si .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )