Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicusor Dan: E legitim si logic ca PMP sa aiba propriul candidat la Capitala. Lupta va fi intre PSD si anti-PSD

B1 B1,
Nicusor Dan: E legitim si logic ca PMP sa aiba propriul candidat la Capitala. Lupta va fi intre PSD si anti-PSD

Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, este de parere ca decizia PMP de a avea candidat propriu in cursa pentru postul de primar general al Bucurestiului este si legitima, si. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre candidatura lui Tariceanu: Lupta mea este cu Gabriela Firea

Candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, spune ca nu vrea sa acorde importanta stirii privind candidatura lui Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca lupta sa este cu actualul edil, Gabriela Firea. in privinta unei eventuale candidaturi a lui Traian Basescu, Nicusor Dan afirma ca este firesc ca PMP sa aiba propriul candidat.

Nicusor Dan, despre candidatura lui Traian Basescu: E logic ce face PMP. Am fost un sustinator al ideii ca aceasta alianta sa fie formata din 4 partide

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, luni seara, ca este logic, e legitim ce face PMP care a anuntat candidatura lui Traian Basesc la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a afirmat ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa reunte, lucru care nu s-a intamplat.

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

NICUSOR DAN: Justitia trebuie sa afle adevarul, inclusiv despre complicitatile Gabrielei Firea

Justitia trebuie sa afle adevarul, inclusiv despre complicitatile Gabrielei Firea la represiunea din 10 august si tentativele ulterioare de musamalizare, a scris luni, pe Facebook, deputatul Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei.

Cum a reactionat Nicusor Dan cand a aflat ca Basescu va candida la Primaria Capitalei: Nu vreau sa blamez pe nimeni, dar...

Nicusor Dan a comentat, luni seara, decizia lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS afirma ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa renunte, lucru care nu s-a intamplat.

Nicusor Dan catre Gabriela Firea: Cu ocazia falimentului, nu organizati un festival?

Risipa banilor, capusarea bugetului prin intermediul companiilor municipale si lipsa de interes a primarului Firea au condus la o situatie greu de imaginat pentru o capitala europeana: falimentul, afirma, vineri, Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei in alegerile din septembrie.

Lovitura pentru Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu! BEC le-a respins semnele electorale

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale.

BEC a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale.

Biroul Electoral a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale ale lui Nicusor Dan si ale altor candidati independenti

Biroul Electoral Central BEC) a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candiatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Lucian Tiberiu Bodea si Gheorghe Man. De asemenea, au fost respinse si cererile depuse in afara termenului legal de catre Partidul Noua Romanie si impreuna pentru Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )