Libnet.ro
UNICEF

10:46

Nicusor Dan a mers la Cotroceni cu Ludovic Orban. Presedintele Iohannis, mesaj de sustinere: Solutiile lui sunt fezabile

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan a mers la Cotroceni cu Ludovic Orban. Presedintele Iohannis, mesaj de sustinere: Solutiile lui sunt fezabile

Premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan sustinut de PNL si USR la PMB, s-au intalnit, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, intalnire cu Ludovic Orban si Klaus Iohannis la Palatul Victoria. Despre ce au discutat

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit joi dimineata cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria si apoi au mers impreuna si s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Acestia au vorbit despre campania electorala iar Iohannis i-a dat sfaturi in legatura cu Primaria Generala, arata sursele Adevarul.

Nicusor Dan a mers cu sesizarile de pe Bucuresti Umilit la primaria condusa de Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru functia de primar general, a depus astazi, la Registratura PMB, dosarele cu problemele sesizate de bucuresteni pe site-ul Bucuresti umilit, un numar de peste 26. 000 de sesizari adunate in mai multe cutii.

intalnire misterioasa la Palatul Cotroceni: Ludovic Orban si Nicusor Dan, chemati de presedintele Iohannis. Pot sa confirm...

Vizita surpriza in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan au avut o discutie cu Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia Prezidentiala.

Ludovic Orban: Nicusor Dan va avea in Guvern un sprijin total

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca multe dintre problemele Bucurestiului nu pot f.

Nicusor Dan, ajuns din urma de propriile declaratii: Iohannis a esuat! El, practic, nu mai conteaza

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este ajuns din urma de propriile sale declaratii, atunci cand il critica pe Klaus Iohannis si spunea ca presedintele nu mai conteaza pe scena politica.

Ludovic Orban: Exista judete tinute in saracie de oameni care ajung la putere prin demagogie, prin pomeni si prin coruperea votului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele liberalilor, sustine ca una dintre cauzele majore pentru dezechilibrele in dezvoltarea Romaniei este reprezentata de faptul ca anumitezone sunt administrate de PNL,.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

Tariceanu, dupa vizita lui Nicusor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabila!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, chemandu-l preferential pe candidatul sustinut de fortele de dreapta, Nicusor Dan, la discutii la Cotroceni, joi dimineata.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )