Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicusor Dan s-a reinscris temporar in USR, ca Alianta 2020 sa poata candida la europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan s-a reinscris temporar in USR, ca Alianta 2020 sa poata candida la europarlamentare

Nicusor Dan s-a reinscris joi seara in USR, ca membru simplu, pentru ca Alianta 2020 USR PLUS sa poata fi inregistrata, a anuntat pentru G4Media. ro. Biroul Electoral Central BEC) a respins protocolul de constituire a aliantei electorale USR-PLUS pe motiv ca in Registrul partidelor politice Nicusor Dan figureaza ca presedinte al USR, nu Dan Barna. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan s-a reinscris temporar in USR ca Alianta 2020 sa poata candida la europarlamentare

Nicusor Dan s-a reinscris joi seara in USR, ca membru simplu, pentru ca Alianta 2020 USR PLUS sa poata fi inregistrata, a anuntat pentru G4Media. ro. Biroul Electoral Central BEC) a respins protocolul de constituire a aliantei electorale USR-PLUS pe motiv ca in Registrul partidelor politice Nicusor Dan figureaza ca presedinte al USR, nu Dan Barna.

Document oficial Motivarea BEC pentru respingerea Aliantei USR-PLUS: Nicusor Dan este in drept sa reprezinte USR, iar Raluca Danes-PLUS / Cererile de ultim moment depuse la BEC de cele doua partide

Biroul Electoral Central a publicat decizia de respingere a inregistrarii aliantei electorale USR-PLUS, in care arata ca, potrivit mentiunilor din Registrul partidelor politice, Nicusor Dan este cel in drept sa reprezinte USR, iar Dan Barna nu are calitatea de reprezentant al partidului. in cazul PLUS, BEC sustine ca Raluca Danes este reprezentantul partidului, nu Dacian Ciolos. Potrivit deciziei, la BEC au fost depuse pe 6 martie, respectiv 7 martie, cereri din partea Ralucai Danes si a lui Elek Levente, aceasta din urma dupa expirarea termenului.

Nicusor Dan a revenit in USR pentru a ajuta inscrierea aliantei cu PLUS: Fac tot ce tine legal de mine ca Alianta sa se regaseasca pe buletinele de vot

Fostul presedinte si fondator al USR, Nicusor Dan, s-a reinscris in aceasta formatiune pentru a o ajuta in a inscrie la BEC alianta cu PLUS pentru alegerile europarlamentare de la finalul lunii.

Nicusor Dan s-a inscris in USR, pentru a semna alianta cu PLUS

Deputatul Nicusor Dan s-a inscris, vineri, in USR, pentru a putea semna alianta USR-PLUS, in vederea validarii acesteia pentru alegerile parlamentare din 26 mai. El a precizat, pentru LIBERTATEA, ca este vorba.

Nicusor Dan, dupa respingerea aliantei USR-PLUS: Eu mi-am dat demisia din functia de presedinte. Nu stiu de ce nu au operat modificarea in registrul partidului (VIDEO)

Biroul Electoral Central a dat o lovitura teribila joi dupa ce a respins alianta dintre USR si PLUS pentru alegerile europarlamentare. Motivarea BEC a fost aceea ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca.

Nicusor Dan: Am gasit solutia care sa imi permita sa contrasemnez legal protocolul Aliantei USR-PLUS

Deputatul Nicusor Dan, fost presedinte al USR, sustine ca a gasit o solutie care i-ar permite sa contrasemneze in mod legal protocolul Aliantei USR-PLUS, astfel incat sa fie admisa contestatia la decizia Bi.

Nicusor Dan, reactie la scandalul candidaturii USR-PLUS la europarlamentare

Nicusor Dan, fondator si fost presedinte al USR, a reactionat dupa ce Biroul Electoral Central a respins candidatura aliantei USR - PLUS pentru alegerile parlamentare. Comentariile mele privind ceea ce s-a i.

Nicusor Dan s-a reinscris in USR: Fac tot ce tine de mine, legal, astfel incat Alianta USR-PLUS sa fie pe buletinele de vot. Oamenii trebuie sa poata face alegerea pe care si-o doresc

Nicusor Dan s-a reinscris in USR, aceasta fiind solutia juridica gasita pentru a contrasemna, in mod legal, protocolul Aliantei USR-PLUS. Indiferent de ce cred eu despre aceasta alianta, atata vreme cat ea reprezinta o optiune electorala pentru o parte a alegatorilor, fac tot ce tine legal de mine ca Alianta sa se regaseasca pe buletinele de vot, iar oamenii sa poata face alegerea pe care si-o doresc. Asa este intr-o democratie, a declarat, pentru HotNews. ro, Nicusor Dan.

Nicusor Dan iese la rampa. Cum vrea sa ajute Alianta USR-PLUS sa poata candida la europarlamentare

De Nicusor Dan iti aduce aminte probabil ca a candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei, dar si la alegerile parlamentare din 2016, in urma carora a castigat un mandat de parlamentar. Nu mai e presedintele USR, dar acum vrea sa se inscrie din nou in partid. Nicusor Dan, in prezent deputat independent afiliat grupului USR [] .

Nicusor Dan, dupa ce USR PLUS a obtinut anularea deciziei BEC: Aceasta este esenta democratiei

Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, si-a exprimat pe Facebook bucuria fata de decizia luata vineri seara de judecatorii iCCJ care au anulat decizia BEC prin care Alianta 2020 USR PLUS era respinsa si nu ar fi putut candida la europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )